Huiden & vachten

Producten 1-24 van 82

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Huiden & vachten
  2. Volgende

Producten 1-24 van 82

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mars & More is een groothandel gespecialiseerd in huiden en vachten

In onze webshop vind je een ruime collectie huiden en vachten in verschillende afmetingen en dessins.  
Mars & More heeft een unieke collectie en de meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. In onze online webshop vind je een uitgebreide collectie huiden en vachten. Ben jij een professionele wederverkoper die onze unieke huiden en vachten wilt inkopen?   

Dierenvel kleden, huiden en vachten

De materialen die we gebruiken voor de schapenvachten zijn restproducten. Dit betekent dat we deze vachten op respectvolle wijze een tweede leven geven als decoratie. Binnen het assortiment van Mars & More zijn veel verschillende dierenvel kleden te vinden. Als groothandel in dierenvel kleden, huiden en vachten verkopen wij o.a.:
-       Schapenvachten
-       Koeienhuiden
-       Konijnenvachten
-       Geitenvachten
-       Damherthuid, springbokhuid en rendierhuid
De huiden en vachten zijn natuurlijke producten, dit maakt dat elk product een uniek uiterlijk heeft en geen enkel product hetzelfde is.

Uitgebreid assortiment dierenvachten

Daarnaast hebben we nog meer producten die gemaakt en bekleed zijn met dierenhuid en vacht, denk bijvoorbeeld aan windlichten met koeienhuid, meubels en tassen. Al deze artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Dierenhuiden maken het interieur compleet, door het gebruik van natuurlijke materialen creëer je een tijdloos interieur. Dierenkleden hebben een unieke, warme, sfeervolle en luxe uitstraling.

Warme sfeer met een dierenhuid kleed of schapenvacht kleed

Creëer meer sfeer met een schapenvacht of een koeienhuid op de vloer. Naast dat een dierenkleed en een dierenhuid meer gezelligheid geeft in het huis, geeft een dierenhuid ook warmte af. Daarom is het gebruik van een dierenhuid niet alleen mooi om in de woonkamer te gebruiken, leg een dierenkleed bijvoorbeeld ook eens in de slaapkamer, zo stap je nooit meer met koude voeten uit bed. Tegenwoordig worden veel schapenvachten ook gebruikt bij de aankleding van het lounge gedeelte in de tuin. Tijdens een lange zomeravond geeft een schapenvacht net dat beetje meer warmte die je nodig hebt.

Onderhouden en schoonmaken van een dierenhuid

Zolang mogelijk plezier behouden van onze huiden en vachten? Dan is een goede onderhoud en de juiste schoonmaak van een huid en vacht belangrijk. Om de vachten zo mooi mogelijk te houden en een lange levensduur te geven. We hebben een artikel geschreven over de onderhoudstips van onze vachten, bekijk deze hier.

Elk seizoen vind je als inkoper in de categorie huiden en vachten de nieuwste trends. We hebben een breed aanbod in schapenvachten, koeienhuiden, geitenvachten, konijnenvachten en overige huiden.

Op zoek naar een groothandel om huiden en vachten in te kopen, neem dan contact met ons op via onze contactpagina en vraag naar de mogelijkheden. Of maak een account aan via onze webshop en schrijf je nu in als klant!