Overige huiden & vachten

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Mars & More groothandel springbokhuid, damherthuid en rendierhuid

Mars & More is een groothandel gespecialiseerd in springbokhuid, damherthuid en rendierhuid. In onze webshop vind je een collectie huiden in verschillende afmetingen en dessins.  
Mars & More heeft een unieke collectie en de meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. In onze online webshop vind je een uitgebreide collectie huiden en vachten. Ben jij een professionele wederverkoper die onze unieke huiden wilt inkopen?

Springbokhuid

De springbok is een middelgrote antilope soort, die leeft in de binnenlanden van Zuid-Afrika. Springbokken staan bekend om, de naam zegt het al, de hoge sprongen die ze kunnen maken. De vacht van een springbokhuid staat bekend om de bruinzwarte strepen op de flanken en de witte buik. Door de kleurencombinatie is een springbokhuid kleed geschikt in elk interieur. Ze geven dan ook een warme sfeer in de ruimte.

Damherthuid

Oorspronkelijk leefde het damhert voornamelijk in West-Europa, maar tegenwoordig vind je de herten bijna overal ter wereld. Ze leven vaak in bossen, maar ook in de moerrassen en open gebieden zijn ze te vinden. De vacht is heel uniek, met een unieke tekening waar vele kleine lichte plekken in zitten. Een damherthuid is een kleed van soepel leer, die zacht aanvoelt en heel geschikt is voor decoratief gebruik.

Rendierhuid

Rendieren helpen de Sami, een nomadenvolk in Lapland, te voorzien in hun levensonderhoud. In de zomer is hun vacht bruin van kleur, maar in de winter wordt deze steeds lichter. De vacht kan wat vlekjes hebben. In de winter hebben de rendieren een vollere vacht met langere haren. Als je de natuur in huis wilt halen, dan is een rendierhuid kleed zeer geschikt, door de vorm en de kleurencombinatie. De rendierhuid inkopen zorgt voor een eyecatcher binnen elke interieur.

Onderhouden en schoonmaken van een dierenhuid

Zolang mogelijk plezier behouden van onze huiden en vachten? Dan is een goed onderhoud en de juiste schoonmaak van de huid heel belangrijk. Om deze zo mooi mogelijk te houden en de levensduur te verlengen van een huid. We hebben een artikel geschreven over de onderhoudstips van onze huiden, bekijk deze hier.

Elk seizoen vind je als wederverkoper in de Mars & More collectie van huiden en vachten de nieuwste trends. We hebben een breed aanbod in schapenvachten, koeienhuiden, geitenvachten en konijnenvachten.

Op zoek naar een groothandel springbokhuid, damherthuid en rendierhuid om in te kopen, neem dan contact met ons op via onze contactpagina en vraag naar de mogelijkheden. Of maak een account aan via onze webshop en schrijf je nu in als klant!