Geitenvachten

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Geitenvachten
  2. Volgende

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Mars & More groothandel geitenvachten

Mars & More is een groothandel gespecialiseerd in geitenvachten. In onze webshop vind je een ruime collectie geitenvachten in verschillende kleuren en maten. Mars & More heeft een unieke collectie en de meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Ben jij een professionele wederverkoper die onze hoogwaardige kwaliteit geitenvachten wilt inkopen?  

Geitenvacht kopen als vloerkleed

De materialen die we gebruiken voor de geitenvachten zijn restproducten. Dit betekent dat we deze vachten op respectvolle wijze een tweede leven geven als decoratie. Het geitenvel heeft als kenmerk dat deze ontzettend zacht is en dunner dan schapenvachten, waardoor ze vrijwel in elk interieur passen. De vachten zijn van hoogwaardige kwaliteit en blijven lang mooi. In onze webshop vind je een ruime collectie aan 100% echte geitenhuiden. Naast geitenvachten hebben we nog meer vachten en huiden in ons assortiment, zoals onze schapenvachten, koeienhuiden en konijnenvachten.

Gebruik van een geitenhuid in je interieur

Maak een statement met een mooie en unieke geitenvacht in je interieur. Onze geitenvachten zijn verkrijgbaar in diverse natuurlijke kleuren, zoals wit, beige en bruin.  Zijn de consumenten op zoek naar een echte eyecatcher voor in hun interieur, dan vindt je in onze collectie de geitenvachten met unieke dierenprints. De vachten zijn te gebruiken als vloerkleed op de grond, maar daarnaast kan een geitenvacht ook in een stoel worden gelegd voor extra comfort, of op een houten bankje als extra decoratie.

Shop de geitenvacht passend bij jouw interieur

Een vacht van een geit is geschikt voor elk interieur en komt tot zijn recht in elke woonstijl. Ga je meer voor een landelijke uitstraling? Kies dan voor een geitenvacht met een natuurlijke uitstraling, zoals een huid met een bruine of beige kleur. Voor een moderne sfeer hebben wij huiden met een dierenprint. Denk hierbij aan een zwart-witte zebra print die een mooi contrast geeft aan het interieur en een echte eyecatcher in het huis zijn.

De missie van groothandel Mars & More is om de natuur terug te brengen in het huis van de consument. Onze collectie geitenvachten draagt bij aan deze kernwaarde.

Op zoek naar een groothandel geitenvachten, neem dan contact met ons op via onze contactpagina en vraag naar de mogelijkheden. Of maak een account aan via onze webshop en schrijf je nu in als klant!