Konijnenvachten

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Konijnenvachten
  2. Volgende

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

Mars & More groothandel konijnenvachten

Mars & More is een groothandel gespecialiseerd in konijnenvachten. In onze webshop vind je een ruime collectie konijnenvachten in verschillende kleuren en maten. Mars & More heeft een unieke collectie en de meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Ben jij een professionele wederverkoper die onze hoogwaardige kwaliteit konijnenvachten wilt inkopen?  

Inkopen zachte konijnenvachten

Een konijnenvacht staat bekend om zijn zachtheid en is door zijn kleine formaat perfect te gebruiken als decoratie. Daarnaast is een konijnenvacht ook geschikt voor iedere interieurstijl door zijn tijdloze uitstraling. Of je interieur nu landelijk of modern is, een konijnenvacht past altijd. We hebben een breed assortiment konijnenvachten om in te kopen.

Konijnenvacht decoratie in huis

Een konijnenvacht heeft een kleiner formaat waardoor ze goed te gebruiken zijn als decoratie voor in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in de tuin. De vacht kan heel subtiel worden verwerkt in het interieur, leg bijvoorbeeld een konijnenvacht in een dienblad samen met een aantal kaarsen erbij en je creëert een sfeervol, decoratief geheel. Daarnaast is een konijnenvel ook heerlijk om je voeten op te leggen. Breng de gezelligheid in huis met een zacht konijnenvel.

Konijnenvel in verschillende kleuren en prints

De konijnenvellen zijn verkrijgbaar in diverse natuurlijke kleuren zoals een konijnenvacht wit, konijnenvacht zwart en konijnenvacht  bruin. Op zoek naar een konijnenvacht die meer opvalt en een echte eyecatcher is in het interieur? Naast onze collectie natuurlijke konijnenvachten hebben we ook konijnenvachten in opvallende kleuren en unieke prints. Denk hierbij aan de volgende prints:
-          Panterprint konijnenvacht
-          Lynx print konijnenvacht
-          Civet print konijnenvacht
Op zoek naar een eyecatcher in het interieur? Kies dan voor de panterprint, deze zijn helemaal trendy op dit moment en maken het interieur compleet. Ben je op zoek naar natuurlijke, rustigere kleuren konijnenvachten dan kun je voor de inkoop ook bij ons terecht.

De missie van groothandel konijnenvachten Mars & More is om de natuur terug in het huis van de consument te brengen. Deze kernwaarde komt terug in de rest van de Mars & More collectie. Benieuwd naar nog meer huiden en vachten in onze webshop? Neem een kijkje in onze collectie schapenvachten, koeienhuiden en geitenvachten.

Op zoek naar een groothandel voor konijnenvachten, neem dan contact met ons op via onze contactpagina en vraag naar de mogelijkheden. Of maak een account aan via onze webshop en schrijf je nu in als klant!