Koeienhuiden

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Groothandel koeienhuiden

Wij zijn B Living, een groothandel gespecialiseerd in koeienhuiden. We bieden een groot assortiment in woonaccessoires en homedecoratie aan. Met duizenden producten uit voorraad leverbaar is er voor uw klant altijd een passend assortiment. B Living heeft een unieke collectie, in onze online webshop vind u een uitgebreide collectie koeienhuiden. Bent u een professionele wederverkoper die onze koeienhuiden wil inkopen?

B Living - De groothandel in koeienhuiden van Mars & More

Bij B Living, koeienhuiden groothandel, begrijpen we de kracht van natuurlijke schoonheid en uniekheid als het gaat om koeienhuiden. Als uw vertrouwde groothandel bieden we een uitgebreide collectie koeienhuiden, met een bijzondere focus op ons gespecialiseerde merk, Mars & More. Ontdek hoe onze koeienhuiden het verschil kunnen maken in uw assortiment in onze collectie koeien huiden. B Living is een groothandel koeienhuiden. Als toonaangevende koeienhuiden groothandel begrijpen wij de waarde van kwaliteit en diversiteit. Onze Mars & More koeienhuiden zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste normen.

Unieke koeienkleden

Onze koeienhuiden zijn geschikt voor diverse toepassingen, van koeienhuid vloerkleden en decoratieve kleden tot koeienhuiden kleed en meer. Onze selectie omvat koeienvel in diverse patronen, kleuren en stijlen, waardoor klanten iets unieks kunnen vinden dat bij hun smaak past. Dat moet goed komen met onze Mars & More koeienhuid vloerkleden. Onze Mars & More koeienhuid vloerkleden zijn een perfecte mix van stijl en functionaliteit. Ze voegen een vleugje luxe en warmte toe aan elk interieur. Kies uit een assortiment van koeienhuiden te koop.

Onze collectie omvat ook patchwork vloerkleden van koeienhuid, ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke, artistieke touch. Voor een tijdloze uitstraling bieden wij koeienhuiden in zwart-wit aan. Vanzelfsprekend zijn zwart witte koeienhuiden in elk interieur te matchen, bij welke kleur of stijl dan ook. 

Van koeienhuid onderzetters tot vloerkleden

Ons assortiment omvat niet alleen standaard koeienhuiden, maar ook:

Onderhouden en schoonmaken van een koeienhuid

Het goed onderhouden en schoonmaken van een koeienhuid is belangrijk om er zo lang mogelijk plezier van te hebben. Een koeienhuid kan ter verfrissing buiten worden gelucht en eens in de zoveel tijd worden uitgeklopt om eventuele vuilresten te verwijderen. We hebben een artikel geschreven over de onderhoudstips van onze huiden, bekijk deze hier.

De meeste koeienhuiden in ons assortiment hebben een tijdloos karakter die in ons standaard assortiment zitten. Bekijk ook onze andere categorieën zoals schapenvachten, geitenvachten of konijnenvachten om zo de collectie vloerkleden compleet te maken voor de consument.

Inkopen bij B Living?

Via onze webshop en showroom koopt u onze exclusieve merken. Met gerenommeerde merken als Mars & More, Linen & More, Hakbijl Glass, Hakbijl Identity Brand (HIB), Dami Living en 2LIF willen we inspireren, innoveren en fascineren. Geïnteresseerd? Maak een account aan via onze webshop en schrijf u nu in als klant!