Accessoires

Producten 1-24 van 693

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Accessoires
  2. Volgende

Producten 1-24 van 693

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mars & More groothandel accessoires

Mars & More is een groothandel gespecialiseerd in woonaccessoires. In onze webshop vind je een ruime collectie woondecoratie accessoires.  
Mars & More heeft een unieke collectie en de meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. In onze online webshop vind je een uitgebreide collectie woonaccessoires. Ben jij een professionele wederverkoper die onze unieke accessoires wil inkopen?   

Assortiment woonaccessoires

Het aanbod woondecoratie bij Mars & More is enorm divers en heeft als kernwaarde om de natuur in huis te brengen, waar ook de missie van Mars & More uit bestaat. Het uitgebreide assortiment interieur accessoires bestaat uit windlichten, kandelaars, kaarsen, vloerkleden & matten, deurstoppers vazen, decoratietakken, fotolijsten, spiegels, wanddecoratie en nog veel meer. De collectie Mars & More wordt met zorg ingekocht door onze inkopers.

Sfeervolle woondecoratie

Ons assortiment bestaat uit sfeervolle, luxe en natuurlijke woonaccessoires. Ten eerste begint het inrichten van een huis met kleuren en meubels.
De fase daarna is het zoeken naar de juiste woonaccessoires die sfeer toevoegen en je interieur compleet maken. Belangrijk is het ook om de interieur accessoires te vinden die bij jouw woonstijl passen. Mars & More heeft een uitgebreide collectie in verschillende woonaccessoires zoals:
-          Houten woonaccessoires
-          Jute woonaccessoires
-          Gouden woonaccessoires
-          Zilveren woonaccessoires
-          Landelijke woonaccessoires
-          Moderen woonaccessoires
Bedenk ook dat met het veranderen van huisaccessoires al snel een metamorfose in je huis kan worden aangebracht met weinig veranderingen.

Compleet Aanbod

Bij het inkopen van de collectie letten we er bij Mars & More op dat al onze artikelen bij elkaar passen en er veel producten met elkaar gecombineerd kan worden. Dit geeft de mogelijkheid aan onze retailers om de gehele productsets woonaccessoires aan te bieden en een sfeervol geheel te creëren. De collectie van Mars & More bestaat uit producten van diverse materialen om perfect met elkaar te combineren.

Elk seizoen vind je binnen de categorie accessoires de nieuwste trends, benieuwd naar nog meer accessoires in onze webshop? Neem ook een kijkje bij onze hangdecoratie, spiegels en hoorns en geweien. Wij kunnen uit voorraad leveren en hebben een snelle levering.

Op zoek naar een groothandel voor accessoires, neem dan contact met ons op via onze contactpagina en vraag naar de mogelijkheden. Of maak een account aan via onze webshop en schrijf je nu in als klant!