Uniek assortiment

Van sfeervolle sierkussens tot prachtige paraplu’s, Mars & More heeft voor elk interieur de leukste woonaccessoires. Ontdek bijvoorbeeld onze bijzondere collecties keukentextiel en fluwelen sierkussens. Of u nu op zoek bent naar de mooiste Gobelin kussens of een beetje gek keukentextiel, u vindt het allemaal bij ons. Ook voor aluminium woondecoraties bent u bij ons aan het juiste adres. Vaak zult u ook in deze collecties een verwijzing naar de natuur vinden, net als bij alle andere woonaccessoires.

Deurmatten

Met een MarsMat deurmat haalt u een uniek exemplaar in huis. Alle deurmatten worden door onze eigen designers ontworpen. De kokosmatten zijn handgeknoopt en gemaakt van de kokosvezels van maar liefst 40 kokosnoten. Nadat de matten gemaakt zijn, worden ze voorzien van grappige teksten of een uniek design. Naast de kokosmatten, bestaat de collectie uit een groot aantal multimatten en wasbare matten voor binnen.

Bekijk direct onze collectie deurmatten >>

Back2Nature

Back2Nature: de collectie waarmee u de natuur in huis haalt. Bij Back2Nature draait het dan ook om natuurlijke, eerlijk verkregen materialen. Zo bestaat de collectie uit de mooiste dierenhuiden, geweien en trofeeën. Ontdek ook tafeltjes, sierkussens en lampen van de puurste materialen.

Bekijk direct onze Back2Nature collectie >>

Fiddler’s Elbow

Fiddler’s Elbow, een Amerikaans merk dat sinds 1973 bestaat, staat bekend om de hoge kwaliteit producten die ze leveren. Dit wordt bereikt doordat ze allemaal zorgvuldig met de hand worden gemaakt. Onze collectie Fiddler’s Elbow deurstoppers zijn uniek in hun soort. De verschillende opdrukken van dieren zijn zo gemaakt dat ze net echt lijken. De deurstoppen zijn verkrijgbaar in 2 formaten en in diverse diersoorten en dierenrassen.

Bekijk direct onze collectie deurstoppers >>

Fluffy Stuff

De leukste, grappigste en zachtste zelfontworpen knuffeltjes vindt u in ons Fluffy Stuff assortiment. Ze staan bekend om hun hoge aaibaarheidsfactor en zijn bovendien erg schattig. De collectie bestaat uit tientallen knuffels. Van de bekende beertjes tot schattige schaapjes en konijntjes.

Bekijk direct onze collectie knuffels >>