Groothandel tuindecoratie

Tuindecoratie en tuinversiering van de groothandel in tuindecoratie Mars & More maakt lekker ontspannen in de tuin compleet. In de webshop van onze groothandel tuinartikelen vind je nog veel meer tuinversiering, zoals tafeldecoratie voor je tuintafel en buitendecoratie van natuurlijke en gerecyclede materialen met vrolijke printjes en aantrekkelijke kleuren. Echte eyecatchers voor in je tuin!

Huiden en vachten

Ben jij een professionele wederverkoper die verantwoordelijk is voor de inkoop van tuindecoratie? Dan is Mars & More the place to be, want daar vind je o.a. een unieke en uitgebreide collectie huiden en vachten, waaronder schapenvachten, koeienhuiden, konijnenvachten en geitenvachten. Onze huiden en vachten versterken de landelijke sfeer in de tuin en zorgen er bovendien voor dat het buiten gezellig en warm aanvoelt. 
Klik hier voor onze collectie huiden en vachten.

Kussens en plaids

Wil je als retailer decoratie voor buiten inkopen, dan vind je in onze webshop een ruime collectie buitenkussens in fraaie kleuren en met aantrekkelijke prints. Deze kussens zijn gemaakt van katoen en hebben een natuurlijke juten bies. De duurzame finish coating maakt de kussens waterafstotend en ze zijn daardoor perfect geschikt voor buiten. Ook plaids mogen buiten niet ontbreken, want wat is het fijn om lekker onder een warme plaid te kruipen als het ’s avonds wat kouder wordt.
Klik hier voor onze collectie kussens en plaids.

Tafeldecoratie buiten

Met de juiste tuindecoratie tafel wordt het nog gezelliger buiten. Met de sfeervolle tafeldecoratie buiten van onze tuindecoratie groothandel smaken de hapjes en drankjes nog beter. Als retailer kun je in onze groothandel tuindecoratie een uitgebreid assortiment tuindecoratie inkopen, zoals windlichten, bamboe vliegenkappen, gerecyclede gistingsflessen en vazen, decoratietakken en nog veel meer…

En nog veel meer tuindecoratie…

Naast vachten, kussens, plaids en tafeldecoratie kun je in onze groothandel tuinaccessoires nog veel meer decoratie voor buiten kopen, zoals tuindecoratie muur of tuindecoratie wand, wanddecoratie tuin hout of houten tuindecoratie, landelijke tuindecoratie en bamboe tuindecoratie. Alle producten uit onze groothandel tuindecoratie zijn met zorg en vakmanschap ingekocht door onze deskundige inkopers.