Wijnaccessoires

Producten 1-24 van 29

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Wijnaccessoires
  2. Volgende

Producten 1-24 van 29

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mars & More groothandel in wijnaccessoires

Mars & More is een groothandel gespecialiseerd in wijnaccessoires. In onze webshop vind je een ruime collectie wijnaccessoires in verschillende designs en materialen.  
Mars & More heeft een unieke collectie en de meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Ben jij een professionele wederverkoper die onze unieke wijnaccessoires wilt inkopen?

Wijnaccessoires voor de wijnliefhebber vind je bij Mars & More

Bij Mars & More hebben we een breed assortiment wijnaccessoires. Het genieten van een glas wijn of champagne, maakt het door deze wijnaccessoires, extra bijzonder. Deze producten zijn essentieel om in huis te hebben tijdens een gezellige borrelavond met vrienden of familie. De wijnaccessoires uit ons assortiment zijn met zorg geselecteerd door onze inkopers en zijn gemaakt van de beste materialen.

Unieke aluminium wijnstoppers met leuke dierenkoppen

Bij Mars & More vind je mooie wijnstoppers in verschillende vormen. Met een wijndop (ook wel wijnafsluiter genoemd) kun je een geopende fles wijn weer afsluiten om zo de wijn op een goede manier te bewaren, zonder dat de wijn bederft. In het assortiment van Mars & More vind je verschillende wijnstoppers gemaakt van aluminium. Hierdoor zijn de wijnstoppers extra stevig en goed schoon te maken. De volgende wijnstoppers zijn o.a. terug te vinden in het assortiment:
-       Wijnstopper bij
-       Wijnstopper wild zwijn
-       Wijnstopper hert
-       Wijnstopper teckel
Naast wijnstoppers hebben we ook flesopeners in het assortiment. De flessenopeners zijn gemaakt van aluminium en hebben een luxe uitstraling.

Kies voor een wijnkoeler van rvs of koehuid

Wanneer je een hele avond wilt genieten van een wijntje is het lastig om de fles lang koud te houden. Hiervoor heeft Mars & More de oplossing: een wijnkoeler. Dit is een geïsoleerde emmer, gemaakt van rvs, waar je de wijnfles of champagnefles in zet. Hierdoor blijft de wijn op temperatuur en kan je er de hele avond van genieten. In het assortiment van Mars & More vind je wijnkoelers voor op tafel en wijnkoelers op standaard. Alle wijnkoelers en champagnekoelers in het assortiment zijn gemaakt van rvs en voorzien van een uniek element zoals een hertenkop of bekleed met koeienhuid. Hiermee haal je gegarandeerd een eyecatcher in huis.

Elk seizoen vind je binnen de categorie wijnaccessoires nieuwe designs. Benieuwd naar nog meer tafeldecoratie in onze webshop? Bekijk dan de categorie tafelen. Neem een kijkje in onze collectie schootkussens, snijplanken en servies. Maak je tafelsetting compleet met onze wijnaccessoires en maak een sfeervol geheel met onze collectie tafeldecoratie.

Op zoek naar een groothandel voor wijnaccessoires, neem dan contact met ons op via onze contactpagina en vraag naar de mogelijkheden. Of maak een account aan via onze webshop en schrijf je nu in als klant!