Schootkussens

Producten 1-24 van 42

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 42

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mars & More groothandel schootkussens

Mars & More is een groothandel gespecialiseerd in schootkussens. In onze webshop vind je een ruime collectie schootkussens in verschillende designs en kleuren.  
Mars & More heeft een unieke collectie en de meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. In onze online webshop vind je een uitgebreide collectie schootkussens. Ben jij een professionele wederverkoper die onze unieke schootkussens wil inkopen?

Wat is een schootkussen?

Tegenwoordig is het gebruik van een schootkussen nog handiger. Het is een dienblad met een kussen aan de onderkant. De kussen is gevuld met een zachte vulling, zodat deze vormt naar je benen op schoot. Aan de bovenkant zit een plank, wat het werken nog makkelijker maakt. Ben je bijvoorbeeld thuis aan het werk met de laptop of tablet, dan is dit met een laptray schootkussen nog makkelijker werken. Ga je met de kinderen een lange autoreis maken dan is het voor de kinderen onderweg een handige hulpmiddel om te knutselen. Voor de schootkussen zijn tegenwoordig nog meer benamingen te vinden, bijvoorbeeld:
- Laptray
- Laptop kussen
- Tablet kussen
- Kniekussen
- Schootdienblad
- Schoottafel
Hoe je de schootkussen ook benoemd, het is een onmisbaar accessoire om in huis te hebben.

Schootkussen onmisbaar voor tablet of laptop

Werk je weleens vanuit huis of ben je in de avond graag aan de slag op de bank met je laptop of tablet. Dan is het gebruik van een schootkussen onmisbaar. De plank van de laptopschootkussen geeft je de stabiliteit die je nodig hebt om goed aan het werk te gaan. Met de verschillende designs die Mars & More voert, is er altijd wel een laptop schootkussen die binnen elk interieur past.

Eten of drinken op schoot

Eten en drinken op schoot is niet altijd even handig en zorgt altijd voor wat balanceer momentjes. Als je binnen op de bank je maaltijd wil nuttigen, gebruik dan de schootkussen als knietafel om zo rustig te eten. Door de zachte vulling van de kussen aan de onderkant, vormt dit naar de benen en zorgt voor meer stabiliteit. Wanneer het mooi weer wordt en buiten je kop koffie wil opdrinken, gebruik dan de schootkussen als dienblad op schoot. Zo heb je je eigen knietafel bij de hand. Een schootkussen biedt de stabiliteit die je nodig hebt om te eten, werken of te hobbyen.

Elk seizoen vind je binnen de categorie schootkussens weer nieuwe designs, benieuwd naar nog meer keukenaccessoires in onze webshop? Neem ook een kijkje bij onze collectie placemats, snijplanken en servies.

Op zoek naar een groothandel voor schootkussens, neem dan contact met ons op via onze contactpagina en vraag naar de mogelijkheden. Of maak een account aan via onze webshop en schrijf je nu in als klant!