Placemats & servetten

Producten 49-72 van 73

Van hoog naar laag sorteren
  1. Placemats & servetten
  2. Volgende

Producten 49-72 van 73

Van hoog naar laag sorteren

Groothandel placemats en servetten

Wij zijn B Living, een groothandel gespecialiseerd in placemats en servetten. We bieden een groot assortiment in woonaccessoires en homedecoratie aan. Met duizenden producten uit voorraad leverbaar is er voor uw klant altijd een passend assortiment. B Living heeft een unieke collectie, in onze online webshop vind u een uitgebreide collectie placemats en servetten. Bent u een professionele wederverkoper die onze placemats en servetten wil inkopen?

Sfeervolle tafelsetting met placemats, servetten en het gebruik ervan

Placemats zorgen voor een sfeervolle tafelsetting en zorgen ervoor dat de tafel beschermt blijft. Het gebruik van hete borden of knutselen aan tafel kan de tafel beschadigen. Onderleggers voor borden zijn dan ideaal om te gebruiken en hebben ook een decoratieve functie. Naast het gebruik ervan op de tafel zijn ze ook nog eens snel opgeborgen.

B Living biedt servetten aan van hoge kwaliteit, zodat uw tafelsetting meteen afgestijld wordt. Kies voor bijpassende servetten en placemats of ga eens voor een tegenhanger zodat u een speels effect aan de eettafel creëert.

B Living placemats en servetten hebben unieke designs en onderscheiden zich met prints die aansluiten bij de missie van B Living. Het voordeel van de placemats en servetten is dat ze afwasbaar zijn. Door het gebruik van placemats en servetten met elkaar af te wisselen, creëert u elke keer weer een nieuwe sfeervolle tafelsetting. Placemats en servetten maken de tafelsetting tot een compleet geheel, om zo indruk te maken op uw tafelgasten.

Onze servetten van Mars & More en Linen & More zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en maten, waaronder leuke servetten in groen. Wij bieden ook servetten van hoogwaardig katoen voor een luxe uitstraling. Onze servetten zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam, wat zorgt voor herbruikbaarheid en langdurig gebruik.

Decoratief gebruik jute placemats 

In de Mars & More placemats collectie zie je ook het gebruik van natuurlijke materialen terug. Onze jute placemats zijn zeer populair in onze webshop. Wilt u een elegante maar toch een ongedwongen tafelsetting creëren, maak dan gebruik van jute placemats. Jute wordt verkregen uit planten die voornamelijk voorkomen in warme en vochtige gebieden. Dit maakt dat jute ideaal is voor het gebruik van als placemat. In de webshop hebben we de jute placemats in verschillende vormen:

  • ronde placemat
  • hart vorm placemat
  • ovaal placemat

Het gebruik van placemats laten zich goed combineren met uw interieur en andere woonaccessoires in huis, zoals onze servetten. Als u eenvoudig een extra dimensie aan de sfeer wil toevoegen, kiest u eens voor een placemat groot met daarop een kleiner formaat. Placemats groot combineert u makkelijk met een print of juist een effen kleur. Houten placemats, kurken placemats of marmer placemat: B Living heeft het voor u. Eindeloos nieuwe tafelsettings creëren doet umet een grote placemat, bijpassende servetten en een ander formaat placemets.

Verschillende stijlen servetten 

Onze servetten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en maten, waaronder leuke servetten in groen. Wij bieden als servetten groothandel ook servetten van hoogwaardig katoen voor een luxe uitstraling. Onze servetten zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam, wat zorgt voor herbruikbaarheid en langdurig gebruik.

Of het nu om kerstservetten, paasservetten, ambiente servetten of gewoon alledaagse servetten gaat, onze collectie is zorgvuldig samengesteld om aan al uw behoeften te voldoen. Onze groene servetten voegen een vleugje frisheid en kleur toe aan uw tafeldecoratie, waardoor elke maaltijd speciaal wordt.

Placemats van verschillende vormen en prints

In de B Living collectie zijn verschillende vormen placemats te vinden, denk aan ovale placemats, ronde placemats, rechthoekige placemats, placemats hout, en placemats in een koevorm gemaakt van koeienhuid. Voor elke tafel is de juiste vorm en afmeting placemat te vinden. Bekijk ook ons eigen ontwerp rechthoekige placemats met bijpassende onderzetters, bijvoorbeeld onze dieren placemats, ze zijn de eyecatcher van je tafelsetting.

Inkopen bij B Living?

Via onze webshop en showroom koopt u onze exclusieve merken. Met gerenommeerde merken als Mars & More, Linen & More, Hakbijl Glass, Dami Living en 2LIF willen we inspireren, innoveren en fascineren. Geïnteresseerd? Maak een account aan via onze webshop en schrijf u nu in als klant!