Placemats

Producten 1-24 van 59

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Placemats
  2. Volgende

Producten 1-24 van 59

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mars & More groothandel placemats

Mars & More is een groothandel gespecialiseerd in placemats. In onze webshop vind je een ruime collectie placemats in verschillende dessins en materialen.  
Mars & More heeft een unieke collectie en de meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. In onze online webshop vind je een uitgebreide collectie placemats. Ben jij een professionele wederverkoper die onze unieke placemats wilt inkopen?   

Sfeervolle tafelsetting met placemats en het gebruik ervan

Placemats zorgen voor een sfeervolle tafelsetting en zorgen ervoor dat de tafel beschermt blijft. Het gebruik van hete borden of knutselen aan tafel kan de tafel beschadigen. Onderleggers voor borden zijn dan ideaal om te gebruiken en hebben ook een decoratieve functie. Naast het gebruik ervan op de tafel zijn ze ook nog eens snel opgeborgen.

Mars & More placemats hebben unieke designs en onderscheiden zich met prints die aansluiten bij de missie van Mars & More. Het voordeel van de placemats is dat ze afwasbaar zijn. Door het gebruik van placemats met elkaar af te wisselen, creëer je elke keer weer een nieuwe sfeervolle tafelsetting. Placemats maken de tafelsetting tot een compleet geheel, om zo indruk te maken op je tafelgasten.

Decoratief gebruik jute placemats

In de Mars & More placemats collectie zie je ook het gebruik van natuurlijke materialen terug. Onze jute placemats zijn zeer populair in onze webshop. Wil je een elegante maar toch een ongedwongen tafelsetting creëren, maak dan gebruik van jute placemats. Jute wordt verkregen uit planten die voornamelijk voorkomen in warme en vochtige gebieden. Dit maakt dat jute ideaal is voor het gebruik van als placemat. In de webshop hebben we de jute placemats in verschillende vormen:
-       ronde placemat
-       hart vorm placemat
-       ovaal placemat
Het gebruik van placemats laten zich goed combineren met je interieur en andere woonaccessoires in huis.

Placemats van verschillende vormen en prints

In de Mars & More collectie zijn verschillende vormen placemats te vinden, denk aan ovale placemats, ronde placemats, rechthoekige placemats en placemats in een koevorm gemaakt van koeienhuid. Voor elke tafel is de juiste vorm en afmeting placemat te vinden. Bekijk ook ons eigen ontwerp rechthoekige placemats met bijpassende onderzetters, bijvoorbeeld onze dieren placemats, ze zijn de eyecatcher van je tafelsetting.

Elk seizoen vind je binnen de categorie placemats de nieuwste trends, benieuwd naar nog meer tafeldecoratie in onze webshop, bekijk dan de categorie tafelen. Neem een kijkje in onze collectie schootkussens, snijplanken en schalen & potten . Maak je tafelsetting compleet met onze placemats en maak een sfeervol geheel met onze tafeldecoratie.

Op zoek naar een groothandel voor placemats, neem dan contact met ons op via onze contactpagina en vraag naar de mogelijkheden. Of maak een account aan via onze webshop en schrijf je nu in als klant!