Tafelen

Producten 1-24 van 290

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Tafelen
  2. Volgende

Producten 1-24 van 290

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mars & More groothandel tafelen

Mars & More is een groothandel gespecialiseerd in tafelen. In onze webshop vind je een ruime collectie voor tafeldecoratie in verschillende designs en materialen.  
Mars & More heeft een unieke collectie en de meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. In onze online webshop vind je een uitgebreide collectie tafelen. Ben jij een professionele wederverkoper die onze unieke producten op het gebied van tafelen wilt inkopen?

Tafeldecoratie en tafelaankleding inkopen

Tafeldecoratie zorgt voor het creëren van een bepaalde sfeer bij een etentje of diner. Met de mooiste tafeldecoratie zorg je ervoor dat je alle hapjes en drankjes in stijl serveert. Bij Mars & More kunnen retailers een uitgebreid assortiment tafelaankleding inkopen. Hiermee voorzien ze de consumenten van een feestelijke tafelversiering, waarmee ze hun dinerfeestjes compleet kunnen maken.

De perfecte tafeldecoratie voor de feestdagen

De kerstdagen zijn bij uitstek de momenten om met familie en vrienden een diner te organiseren. Maak bij de tafelaankleding gebruik van kaarsen en kaarsenhouders om zo een sfeervol licht te creëren. Er is een ruim assortiment kandelaars in onze collectie. Of je nu kiest voor een natuurlijke aankleding of meer gaat voor een luxere uitstraling.
Kies daarbij voor bijpassende placemats of onderzetters om zo een passend geheel te vormen. De collectie van Mars & More is zo opgezet dat je veel producten goed met elkaar kunt combineren. Om het inkopen van producten zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten.

Borrelen met mango houten snijplanken

Onze mangohouten snijplanken zijn artikelen die niet vergeten mogen worden bij de tafelaankleding. Voeg natuur toe aan de eettafel tijdens het diner, dit kan heel makkelijk met onze mangohouten snijplanken. Mangohout is een stevige kwaliteit hardhout, die heel geschikt is voor een snijplank. Naast de goede kwaliteit hout, staat het prima in de keuken en als borrelplank. Stel je borrelplank samen en presenteer dit op een van de borrelplanken die we in het assortiment hebben.

Elk seizoen vind je in de categorie tafelen de nieuwste trends, benieuwd naar nog meer tafeldecoratie in onze webshop, bekijk dan de categorie tafelen. Neem een kijkje bij onze collectie schootkussens, snijplanken en schalen & potten . Maak je collectie compleet en maak een sfeervol geheel met onze tafeldecoratie.

Op zoek naar een groothandel voor tafelen, neem dan contact met ons op via onze contactpagina en vraag naar de mogelijkheden. Of maak een account aan via onze webshop en schrijf je nu in als klant!