Over Mars & More

Sinds de oprichting staan bij ons mens en natuur centraal. Vanuit deze gedachte ontwikkelen we onze eigen unieke collecties living en lifestyle producten. Om er zeker van te zijn dat u trendsettende artikelen krijgt, vernieuwen we onze collecties constant. Onze stylisten en ontwerpers zijn dan ook altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van living en lifestyle artikelen. Lees meer over onze bedrijfsfilosofie.

Mars & More - Groothandel

Naast de ontwikkeling van onze eigen collecties, zijn we hoofdzakelijk actief als groothandel. We werken vanuit ons hoofdkantoor in Zwolle om klanten van over de hele wereld van bestellingen te voorzien. Onze klantenkring strekt zich uit van IJsland tot Japan, maar is voornamelijk geconcentreerd in West-Europa.

Gezien onze klanten met name in West-Europa zitten, zijn wij ook vertegenwoordigd op een aantal grote internationale beurzen. Meer weten over de beurzen? Klik dan hier.

Daarnaast is een groot gedeelte van ons assortiment dagelijks te bezichtigen én te verkrijgen bij 7 grote Cash & Carry's. Klik hier voor meer informatie.

Geschiedenis  Uniek Assortiment

 

Mars & More is er voor u

Zonder goede service heeft een bedrijf geen bestaansrecht. Wij onderscheiden ons door de handlingkosten, verzendtarieven en minimum orderbedragen zo laag mogelijk te houden. Zo bent u er altijd verzekerd van dat u niet teveel betaalt.

Daarnaast staat eenvoud bij ons centraal. U kunt altijd bestellen op de manier waarop u dat wilt. Of u nu de voorkeur geeft aan online bestellen, via de telefoon of de e-mail. Het is bij ons allemaal mogelijk. Wilt u iets wijzigen in uw bestelling of heeft u een vraag? Neem contact met ons op, op de manier die u het beste uitkomt.

Verzendinformatie Klantenservice Betaalinformatie Levertijd