Opbergen

Producten 1-24 van 96

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Opbergen
  2. Volgende

Producten 1-24 van 96

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mars & More groothandel opbergen

Mars & More is een groothandel gespecialiseerd in opbergen. In onze webshop vind je een ruime collectie opbergers. Mars & More heeft een unieke collectie en de meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Ben jij een professionele wederverkoper die onze unieke opbergers wilt inkopen?   

Opbergen en organiseren met manden en haken

Wij hebben een uitgebreid en divers aanbod opbergers in ons assortiment, met als kernwaarde om de natuur in huis te brengen. Het assortiment bestaat uit diverse opbergdozen zoals tissueboxen, sieradendozen en pennendozen. De opbergdozen van Mars & More zijn perfect voor iedere woonstijl. Daarnaast hebben we ook leuke kapstokken en haken om de jassen en tassen aan op te hangen. Deze aluminium haken en kapstokken geven een stoere uitstraling aan het interieur, door het materiaal zijn ze de kapstokken en haken van de beste kwaliteit. 

Opbergmanden in jute, bamboe en zeegras

Bij Mars & More vind je een ruim aanbod opbergmanden voor diverse woonstijlen. Onze opbergmanden zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals:
-          Jute opbergmanden
-          Bamboe opbergmanden
-          Zeegras opbergmanden
Doordat de manden zijn gemaakt van natuurlijke materialen en met de hand worden vervaardigd, is elk exemplaar uniek en is dus geen één mand hetzelfde. Deze natuurlijke opbergmanden hebben warme en natuurlijke kleuren waardoor ze zorgen voor een rustige en een fijne sfeer in huis. De manden zijn ideaal om kleine spullen in op te bergen, zoals speelgoed of boeken. Naast dat je de manden kunt gebruiken om spullen in op te bergen zijn ze ook perfect te gebruiken als decoratie. Zet bijvoorbeeld een grote plant in onze jute mand voor een gezellige sfeer in huis.

Elk seizoen vind je binnen de categorie opbergen de nieuwste trends, benieuwd naar nog meer opbergers in onze webshop? Neem ook een kijkje bij onze kapstokken, manden en opbergdozen. Wij kunnen uit voorraad leveren en hebben een snelle levering.

Op zoek naar een groothandel in opbergen, neem dan contact met ons op via onze contactpagina en vraag naar de mogelijkheden. Of maak een account aan via onze webshop en schrijf je nu in als klant!