Online markerteer

32-40 uur | Zwolle | MBO/HBO | minimaal 2 jaar werkervaring

Heb jij passie voor de online (marketing) wereld? En ben jij iemand wiens bloed sneller gaat stromen als we het hebben over social media, SEO/SEA, Analytics, Linkbuilding en nog veel meer? Dan hebben we jou nodig!

Wie zijn wij?
Mars & More, sinds kort één van de vier merken van B Living. Samen met Hakbijl Glas, Blyco textiel en Linnen & More zijn wij hard op weg een wereldspeler van formaat te worden op het gebied van home decoration, living en lifestyle. De Mars & More collectie heeft een geheel eigen gezicht en kenmerkt zich als “stoer met stijl en soms een tikkeltje vreemd”. Wij maken veel gebruik van natuurlijke materialen en vinden duurzaamheid belangrijk. Verkopen doen we via beurzen en eigen B2B verkooppunten door heel Europa en al meer dan 20 jaar online.  

Wat ga je doen?
Je bent samen met een klein team verantwoordelijk voor de online B2B omgeving van Mars & More. Als online marketeer onderhoud jij de socials, ben je bezig met zoekwoordenonderzoek, schrijf je SEO teksten voor de website, werk je met Google Search Console, Ahref en Google Adwords en draait Google Analytics 3 (straks GA4) analyses uit. 

En verder
-       Je realiseert de perfecte e-mails voor onze emailmarketing. 
-       Je kan af en toe bijspringen bij het beheren van de Magento websites en shops.
-       Je hebt enige ervaring met grafische vaardigheden en/of het samenstellen van video’s.  
-       Je draagt bij aan de commerciële strategie en conversie verhogende resultaten van de online omgeving.

Wat wij vragen
Wij zoeken een ervaren online marketeer met enige kennis op het gebied van SEO teksten schrijven en de vindbaarheid in Google optimaliseren. Je bent creatief en kan de meest creatieve thema’s/berichten bedenken voor de online uitingen. Daarnaast ben je iemand die aan de online knoppen durft te draaien en niet bang is om een uitdaging uit de weg te gaan. Met jouw sturende kwaliteiten weet je onze online omgeving tot een next level te brengen.  

- Mbo+ / hbo diploma met online marketing werkervaring
- 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
- Affiniteit met woondecoratie en Living & Lifestyle
- Je bent op de hoogte van de laatste online marketing tools en ontwikkelingen
- Je hebt ervaring met Google Analytics, Google Adwords, Google Search Console, Magento2, Active Campaign en Adobe.

Wat wij bieden
Een jong en leuk team met een inspirerende werk –en leeromgeving van stylisten, fotografen en product managers.
- Een uitdagende werkplek en doorgroei mogelijkheden binnen een ambitieus en snelgroeiend bedrijf.
- Een passend salaris en arbeidsvoorwaarden
- Een job waar je onderdeel bent van het online marketingteam en daarmee direct verantwoordelijk voor de verdere online groei van het bedrijf.

Interesse?
Ben jij die ambitieuze en creatieve online marketeer die zich graag wil aansluiten bij onze organisatie? Dan bieden wij je een functie vol uitdaging, plezier en uiteraard ruimte voor ontwikkeling. 

Stuur je sollicitatie naar wendy@marsmore.com. Heb je vragen over de vacature kun je haar altijd even bellen, dat kan op 038-460 60 10.