Groothandel natuurlijke decoratie

Bij groothandel natuurlijke decoratie Mars & More staat mens en natuur centraal. Daardoor vind je bij ons een unieke en mooie back2nature collectie natuurlijke woonaccessoires en natuurlijke decoratiematerialen voor een tijdloos interieur. Onze natuurlijke decoratie en natuurlijke accessoires zijn onder andere gemaakt van huiden, vachten, jute, zeegras, mangohout en bamboe. Naast huiden, vachten, kussens en plaids hebben we in onze groothandel natuurlijke decoratie ook kleinmeubelen, verlichting en nog veel meer natuurlijke inrichting. Allemaal uitstekend geschikt om een natuurlijk interieur met een natuurlijke woonstijl te creëren! Mars & more is dé groothandel woondecoratie en woonaccessoires met een unieke collectie lifestyle producten.

Huiden en vachten

Ben jij als professionele wederverkoper verantwoordelijk voor de inkoop van duurzame woonaccessoires, zoals huiden en vachten? Ga dan naar Mars & More, want daar vind je een unieke en uitgebreide collectie huiden en vachten, waaronder schapenvachten, koeienhuiden, konijnenvachten, geitenvachten, damherthuid, springbokhuid en rendierhuid. Onze huiden en vachten versterken een natuurlijke woonsfeer en maen elke kamer gezellig en warm.

Kussens en plaids

Wil je als retailer kussens en plaids met natuurlijke prints inkopen, dan vind je in onze webshop een ruime en unieke collectie kussens en plaids in verschillende kleuren en maten. Vooral onze katoenen kussens met konijnenprint, hondenprint of kattenprint en onze plaids met panterprint, struisvogelprint of een andere dierenprint zorgen voor een fijne, natuurlijke sfeer en zijn echte eyecatchers.

Kleinmeubelen

Wil je een natuurlijke sfeer creëren in je interieur, dan kies je voor onze krukjes en bankjes van 100% echte koeienhuid. Ook onze kleinmeubelen van elmwood zijn een goede keuze, want elmwood is een prachtige houtsoort met een natuurlijke en robuuste look. Onze collectie kleinmeubelen bestaat verder uit poefjes, krukjes, bijzettafels en stoelen, veelal gemaakt van natuurlijke materialen, zoals jute, leer, schapenvacht en koeienhuid.

Verlichting

Mars & More is als groothandel in landelijke woonstijl & natuurlijke accessoires ook gespecialiseerd in verlichting. Ben je als retailer op zoek naar verlichting met een natuurlijke sfeer, kies dan voor onze jute lampen, rotan lampen en bamboe lampen. Ook onze lampenkappen met koeienhuid en de natuurlijke lampenvoeten van eucalyptushout hebben een rustieke en stoere uitstraling en creëren daarmee een natuurlijke sfeer in elk interieur. 

Overige natuurlijke decoratie

Naast huiden en vachten, kussens en plaids, kleinmeubelen en verlichting hebben we in onze groothandel natuurlijk interieur nog veel meer back2nature producten en duurzame accessoires voor natuurlijke inrichting en duurzame inrichting, zoals windlichten, kandelaars, kaarsen, vloerkleden en matten, deurstoppers, vazen, decoratietakken, fotolijsten, spiegels, wanddecoraties, decoraties op voet en natuurlijke muurdecoraties.