Groothandel landelijke woonaccessoires

Groothandel landelijke woonaccessoires Mars & More beschikt over een unieke collectie landelijke living en lifestyle producten. Uniek voor onze groothandel woonaccessoires landelijk is dat mens en natuur centraal staat. De meeste producten in onze landelijke woonaccessoires groothandel zijn dan ook gemaakt van natuurlijke materialen, zoals huiden, vachten, jute, zeegras, mangohout en bamboe. Naast huiden en vachten, kussens en plaids vind je in onze landelijke woonaccessoires groothandel ook kleinmeubelen, verlichting en nog veel meer landelijke decoratie. Bekijk snel de unieke collectie stoere landelijke woonaccessoires in onze webshop!

Huiden en vachten

Ben jij een professionele wederverkoper die verantwoordelijk is voor de inkoop landelijke woonaccessoires? Ga dan zeker naar Mars & More, want daar vind je een unieke en uitgebreide collectie huiden en vachten, waaronder schapenvachten, koeienhuiden, konijnenvachten en geitenvachten. Onze huiden en vachten versterken de landelijke woonsfeer en zorgen ervoor dat het in een kamer informeel, gezellig en warm is.
Klik hier voor onze collectie landelijke huiden en vachten

Kussens en plaids

Wil je als retailer landelijk interieur accessoires inkopen, dan mogen kussens en plaids natuurlijk niet ontbreken. In onze webshop zie je een ruime en unieke collectie kussens en plaids in verschillende kleuren, prints en maten. Vooral onze kussens met dierenprints zorgen voor een landelijke en natuurlijke sfeer. Onze plaids met bijpassende kussens zijn echte eyecatchers en een verrijking voor elk interieur.
Klik hier voor onze collectie landelijke kussens en plaids

Kleinmeubelen

Ook landelijke accessoires woonkamer vind je bij Mars & More. Wil je een landelijke sfeer creëren in je interieur, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor onze rustieke krukjes en bankjes van 100% echte koeienhuid. Ook onze kleinmeubelen van elmwood zijn een goede keuze, want elmwood is een prachtige houtsoort met een warme, landelijke, natuurlijke en robuuste look. Onze collectie kleinmeubelen bestaat verder uit poefjes, bijzettafels en stoelen van materialen, zoals jute, leer, schapenvacht en nog veel meer.
Klik hier voor onze collectie landelijke kleinmeubelen

Verlichting

Mars & More is als groothandel in landelijke woonaccessoires ook gespecialiseerd in verlichting. In onze webshop kun je als retailer kiezen uit een ruime collectie lampenkappen, lampenvoeten en complete lampen in verschillende materialen en kleuren. Ben je op zoek naar verlichting met een landelijke sfeer, kies dan voor onze jute lampen, rotan lampen en bamboe lampen. Ook onze lampenkappen met koeienhuid en de natuurlijke lampenvoeten van eucalyptushout hebben een rustieke en stoere uitstraling en creëren daarmee een landelijke sfeer in elk interieur.
Klik hier voor onze collectie landelijke verlichting

Overige landelijke woonaccessoires

Naast huiden en vachten, kussens en plaids, kleinmeubelen en verlichting hebben we in onze groothandel stoere landelijke woonaccessoires nog veel meer decoratie landelijke stijl, zoals afworpstangen, hoorns & geweien, mangohouten kandelaren, kandelaren met gewei en fotolijsten. Andere landelijke woonaccessoires uit onze uitgebreide collectie woonaccessoires zijn windlichten, vloerkleden en matten, deurstoppers, vazen, decoratietakken, spiegels, wanddecoraties, decoraties op voet en hangdecoraties.