Tochtkussens

Producten 25-32 van 32

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Tochtkussens
  2. Volgende

Producten 25-32 van 32

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Groothandel tochtkussens

Het is altijd vervelend als er koude lucht door naden en kieren naar binnen komt. Niet alleen zorgt dit voor een onaangename temperatuur in huis, maar het kan ook zorgen voor tocht en een hogere energierekening. Gelukkig zijn er eenvoudige oplossingen die het comfort in huis aanzienlijk kunnen vergroten. In dit artikel gaan we het hebben over tochtkussens, deur tochtstoppers en tochtslangen. Deze producten helpen bij het isoleren van uw woning en maken een wereld van verschil.

Creëer een barrière tegen tocht


Wilt u een snelle en effectieve oplossing om tocht in huis tegen te gaan? Dan is de tochtslang een uitkomst. Een tochtkussen is een langwerpig kussen dat u onder uw deur plaatst. Het vormt een barrière tegen tocht en houdt de warmte binnen. Bovendien helpt het ook om geluidsoverlast van buitenaf te verminderen.

Waarom kiezen voor een tochtkussen?

  • Verhoogt het comfort in huis door tocht en koude lucht buiten te houden.
  • Bespaart energie en verlaagt daarmee uw stookkosten.
  • Vermindert geluidsoverlast van buitenaf.
  • Eenvoudig te installeren en te verwijderen.
  • Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.
  • Deur tochtstoppers: de ideale oplossing voor uw deuren

Naast tochtslangen zijn deur tochtstoppers ook een effectieve manier om tocht tegen te gaan. Een deur tochtstopper is een lange, flexibele strip die u aan de onderkant van uw deur kunt bevestigen. Hierdoor wordt de ruimte tussen de deur en de vloer afgesloten, waardoor tocht geen kans krijgt om binnen te komen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals siliconen of borstelharen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw deur past.

Verschillende designs

 B Living biedt o.a. een tochtkussen aan in:

Met een tochtkussen  creëert u gemakkelijk uw eigen winterhome. Zacht, langwerpig, sfeervol en vooral nuttig en effectief. Neem voor het volledige aanbod tocht kussens eens een kijkje online in de webshop van groothandel interieur B Living. 

Inkopen bij B Living

Via onze webshop en showroom koopt u onze exclusieve merken in tochtslang. Met gerenommeerde merken als Mars & More, Linen & More, Hakbijl Glass, Hakbijl Identity Brand (HIB), Dami Living en 2LIF willen we inspireren, innoveren en fascineren. Geïnteresseerd? Maak een account aan via onze webshop en schrijf u nu in als klant!