Tochtkussen

Producten 1-24 van 36

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 36

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mars & More groothandel tochtkussens

Mars & More is een groothandel gespecialiseerd in tochtkussens. In onze webshop vind je een ruime collectie tochtkussens in verschillende kleuren en designs.  
Mars & More heeft een unieke collectie en de meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. In onze online webshop vind je een uitgebreide collectie tochtkussens. Ben jij een professionele wederverkoper die onze hoogwaardige kwaliteit tochtkussens wil inkopen?   

Houdt de warmte binnen met een tochtstopper

Met de koude winteravonden, is het fijn om het lekker warm in huis te hebben. De kachel gaat aan en de deuren gaan dicht om de warmte in huis te houden. Onder de deuren is er altijd een kier waar nog kilte vandaan komt. Dit is makkelijk op te lossen door er een tochtkussen of een tochtstopper voor te leggen. Een tochtkussen deur houdt kou buiten en zo haal je de warmte naar binnen. Een tochtkussen maakt deel uit van je interieur, in de Mars & More collectie hebben we een uitgebreide keuze.

Decoratieve tochtstopper, tochtkussen of tochtrol met print

Bij Mars & More hebben we de tochtkussens te koop in verschillende designs en kwaliteit, doordat we ze hebben in verschillende variaties zijn ze goed te combineren in het interieur. Twijfel je welke tochtkussen in je interieur past?
Bekijk onze collectie tochtkussens deur online, ze zijn onder andere in de volgende kwaliteiten te verkrijgen:
-       Tochtkussen gobelin dier
-       Tochtkussen canvas
-       Tochtkussen koeienhuid
-       Tochtkussen Faux Fur
De tochtkussens voor de deur hebben allemaal dezelfde lengte afmeting tochtkussen 90 cm, zodat ze goed voor de deur passen. Een tochtrol in een neutrale kleur is tijdloos en geschikt voor elk interieur. De tochtkussens deur van Gobelin stof hebben als eigenschap een hoge slijtvastheid, ook de dierenprint geven een gezellige twist aan je interieur.

Bekijk onze tochtkussens collectie met unieke dierenprints, ze sluiten aan bij de missie van Mars & More. Breng de natuur in je huis!
Elk seizoen vind je binnen onze tochtkussens de nieuwste trends, maar ook binnen onze andere sierkussen categorieën zoals sierkussen gobelin, sierkussen fluweel en zitkussen . Maak je interieur compleet met onze sierkussens en geef je interieur een metamorfose.

Op zoek naar een groothandel voor tochtkussens, neem dan contact met ons op via onze contactpagina en vraag naar de mogelijkheden. Of maak een account aan via onze webshop en schrijf je nu in als klant!