Sierkussen gobelin

Producten 1-24 van 122

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 122

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mars & More groothandel gobelin sierkussens

Mars & More is een groothandel gespecialiseerd in gobelin sierkussens. In onze webshop vind je een ruime collectie gobelin sierkussens in verschillende prints en maten.  Mars & More heeft een unieke collectie en de meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. In onze online webshop vind je een uitgebreide collectie gobelin sierkussens. Ben jij een professionele wederverkoper die onze hoogwaardige kwaliteit gobelin sierkussens wil inkopen?

Wat zijn Gobelin kussens?

De Gobelin kussens zijn gemaakt van Gobelin stof, deze stof is op een andere manier geweven dan andere stoffen. Wanneer je aan de stof voelt dan voel je een stevige, robuuste stof van een mooie kwaliteit. De print en patronen die gobelin kussens hebben zijn met een speciale weeftechniek erin geweven, ook wel genoemd Belgium Tapestry. Gobelin stof heeft door de stevigheid van de stof een hoge slijtvastheid en werd in het verleden veel gebruikt in wandkleden en meubels. Door de hoge slijtvastheid is gobelin stof ook zeer geschikt als sierkussen. De Gobelin kussens zijn uniek in hun designs en dit zie je ook terug in de Mars & More collectie, vaak zijn de Gobelin kussen met een uitgesproken dierenprint. Dit maakt de gobelin kussens ook uniek en een echte eyecatcher in het interieur.

Gobelin kussens hond of bloemen print

Bij Mars & More hebben we de gobelin kussens te koop in verschillende prints, doordat we ze hebben in verschillende variaties en maten zijn ze goed te combineren in het interieur. De meeste gobelin kussens zijn te vinden in een dierenprint met een uitgesproken dierenhoofd erop. Gobelin kussens in onze collectie zijn onder andere te verkrijgen met:
-       Gobelin kussen hond
-       Gobelin kussen hert
-       Gobelin kussen bloemen
-       Gobelin kussen kat

De gobelin kussen collectie met zijn unieke prints, sluiten aan bij de missie van Mars & More. Breng de natuur in je huis!

Elk seizoen vind je binnen onze gobelin sierkussens de nieuwste trends, maar ook binnen onze andere kussens & plaids categorie, zoals sierkussen jute, sierkussen faux fur en sierkussen fluweel . Maak je interieur compleet met onze sierkussens en geef je interieur een metamorfose.

Op zoek naar een groothandel voor gobelin kussens, neem dan contact met ons op via onze contactpagina en vraag naar de mogelijkheden. Of maak een account aan via onze webshop en schrijf je nu in als klant!