Display

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Mars & More groothandel display sierkussens

Mars & More is een groothandel gespecialiseerd in sierkussens. In onze webshop vind je een ruime collectie aan sierkussens in verschillende, maten prints en materialen. Voor onze retailers hebben we een speciale kussen display voor de sierkussens ontwikkeld.  Mars & More heeft een unieke collectie en de meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Naast dat de sierkussens bij ons kan worden ingekocht, bieden we ook een display voor de sierkussens aan in 2 verschillende afmetingen. 

Display presentatie sierkussens

Als retailer van woonaccessoires vind je bij Mars & More een ruime collectie aan sierkussens. Bij het inkopen van onze sierkussen willen we onze klanten een volledige presentatie aanbieden. Daarom hebben we een display speciaal voor de sierkussens ontwikkeld, zodat de productpresentatie in de winkel van onze klanten volledig tot zijn recht komt. De display is van metaal, voor een tijdloze look, zodat deze binnen elke winkel passend is.

Inkoop sierkussens Mars & More

Ons inkoopteam besteedt veel aandacht aan de collectie, om zo de mooiste sierkussens te selecteren voor onze klanten. Onze collectie kenmerkt zich door unieke prints en materialen. De sierkussens zijn te verkrijgen in verschillende materialen, afmetingen en prints.

Als groothandel in sierkussen verkopen wij onder andere:
-       Sierkussens fluweel
-       Sierkussens gobelin
-       Sierkussens canvas
-       Sierkussens faux fur
-       Tochtkussens
-       En nog veel meer sierkussens

In de webshop vind je bij de sierkussens ook bijpassende plaids die in elk interieur niet zouden misstaan.  

Op zoek naar een groothandel display sierkussens, neem dan contact met ons op via onze contactpagina en vraag naar de mogelijkheden. Of maak een account aan via onze webshop en schrijf je nu in als klant!