Katten decoratie

Kattenliefhebbers kiezen natuurlijk voor een katten decoratie van Mars & More. Een kat vindt het leuk als je iedere dag even met hem speelt, hem knuffelt en zijn vacht verzorgt, maar ons assortiment decoratie kat maakt jouw kattenbeleving helemaal compleet. Het assortiment woondecoratie katten van Mars & More bestaat uit talrijke sierkussens met een poezen decoratie en nog veel meer items met decoratie poezen.

Sierkussens met katten decoratie

Zoek je als retailer van woonaccessoires decoraties met een katten- of poezenprint? Dan vind je in de webshop van Mars & More een ruime keuze aan sierkussens. Onze collectie kussens met een kattenprint bestaat o.a. uit gobelin kussens en canvas kussens in verschillende kleuren en maten. Deze kussens zijn prima te combineren met onze andere kussens uit de collectie. Wat is het lekker knus in huis met sierkussens met een katten decoratie van Mars & More!

En nog meer woonaccessoires met katten decoratie

Naast onze canvas kussens en gobelin kussens met kattenprint hebben we nog veel meer woonaccessoires met katten decoratie, zoals een deurstopper kat, voederbak kat, kokosmat kat en een  spaarpot kat zilver. Verder kun je in onze webshop nog kiezen uit diverse kattenmanden, zoals een dierenmand beer in de kleuren wit, beige, grijs en bruin en een dierenmandje hert. Dat is fijn genieten voor jouw kat of poes!