Schapenvachten

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Groothandel schapenvachten

Wij zijn B Living, een groothandel gespecialiseerd in huiden en vachten. We bieden een groot assortiment in woonaccessoires en homedecoratie aan. Met duizenden producten uit voorraad leverbaar is er voor uw klant altijd een passend assortiment. B Living heeft een unieke collectie, in onze online webshop vind u een uitgebreide collectie schapenvachten. Bent u een professionele wederverkoper die onze schapenvachten wil inkopen?
 

Als groothandel in woonaccessoires begrijpen we de waarde van kwaliteit en veelzijdigheid. Bij B-Living hebben we een uitgebreide collectie schapenvachten die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Ontdek hoe onze schapenvachten uw assortiment kunnen verrijken en hoe ze passen in verschillende interieurstijlen.

Groothandel schapenvachten

Als toonaangevende schapenvachten groothandel bieden wij hoogwaardige producten voor decoratie en meer. Onze schapenvachten zijn een waardevolle aanvulling voor elk interieur. Onze collectie omvat een breed scala aan schapenvachten, in verschillende kleuren en afwerkingen, waaronder bruine schapenvacht, zwarte schapenvacht, witte schapenvacht, grijze schapenvacht, en meer. De schapenvacht is in verschillende kleuren en formaten te krijgen.

IJslandse schapenvachten en Nieuw-Zeelandse schapenvachten 

De materialen die we gebruiken voor de schapenvachten zijn restproducten. Dit betekent dat we deze vachten op respectvolle wijze een tweede leven geven, als decoratie. De herkomst van onze schapenvachten zijn verschillend. We hebben IJslandse schapenvachten in onze collectie, dit is één van onze populairste schapenvachten. De vachten van het IJslandse schaap zijn van een hoge kwaliteit en blijven heel erg mooi door de sterke wol. Ook vind u in onze collectie de Nieuw-Zeelandse schapenvachten, deze kenmerken zich door de zachte en stevige kwaliteit. Ons team besteedt veel aandacht aan de collectie om de mooiste vachten te selecteren voor onze klanten.

Schapenvacht kopen

Bij B Living, schapenvachten groothandel, kunt u eenvoudig schapenvacht kopen voor diverse toepassingen, zoals schapenvacht stoelkussens, schapenvacht vilt, schapenvachten voor in bed, en nog veel meer. Denk bijvoorbeeld eens aan een schapenvacht stoel. Met een schapenvacht stoelkussen of een stoel met schapenvacht creëert u comfort en stijl in één. Onze echte schapenvachten zijn ideaal voor stoelen en banken. Een schapenvacht op bed is de perfecte manier om warmte en stijl toe te voegen aan uw slaapkamer. Onze collectie omvat schapenvacht voor op bed in diverse maten en kleuren. Koop schapenvachten online. U bestelt eenvoudig schapenvachten online via de webshop.

Schapenvachten voor alle ruimtes

Onze schapenvachten voor eetkamerstoelen voegen een vleugje elegantie toe aan elke eetkamer. Kies uit verschillende kleuren, waaronder roze schapenvacht en groene schapenvacht. Creëer een gezellige sfeer in uw woonkamer met een schapenvacht op bank. Onze schapenvacht bank producten zijn zowel functioneel als decoratief. Een schapenvacht op bed is de perfecte manier om warmte en stijl toe te voegen aan uw slaapkamer. Onze collectie omvat schapenvacht voor op bed in diverse maten en kleuren.

Onderhoud en schoonmaak van schapenvachten 

Zolang mogelijk plezier behouden van uw schapenvacht? Dan is goed onderhoud en de juiste schoonmaak van een vacht belangrijk om de vacht zo mooi mogelijk te houden. Een schapenvacht is zelfreinigend door de natuurlijke eigenschappen die de vacht bevat. Om de kwaliteit van de vacht te waarborgen, laat de vacht af en toe buiten luchten en klop deze uit. Dit komt de levensduur van een vacht ten goede. We hebben een artikel geschreven over de onderhoudstips van onze vachten, bekijk deze hier.

B Living is dierenhuiden groothandel, wij verkopen verschillende huiden en vachten. 

Inkopen bij B Living 

Via onze webshop en showroom koopt u onze exclusieve merken. Met gerenommeerde merken als Mars & More, Linen & More, Hakbijl Glass, Hakbijl Identity Brand (HIB), Dami Living en 2LIF willen we inspireren, innoveren en fascineren. Geïnteresseerd? Maak een account aan via onze webshop en schrijf u nu in als klant.