Displays

1 product

Van hoog naar laag sorteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Mars & More groothandel display vachten

Mars & More is een groothandel gespecialiseerd in huiden en vachten. In onze webshop vind je een ruime collectie schapenvachten, hiervoor hebben we een speciale display vachten ontwikkeld voor onze retailers.
Mars & More heeft een unieke collectie en de meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. In onze online webshop vind je een uitgebreide vachten. Naast dat de schapenvachten bij ons kan worden ingekocht, bieden we ook een display voor de vachten aan. 

Display presentatie vachten

Mars & More is een groothandel gericht op de retail, daarin proberen we voor onze klanten een volledige presentatie aan te bieden voor onze producten.
Hierom hebben we een display speciaal voor de vachten ontwikkeld. Zodat de product presentatie in de winkel van onze klanten volledig tot zijn recht komt. Het display is gemaakt van hout en metalen buizen, voor een tijdloze look. Zodat deze binnen elke winkel passend is. Daarnaast leveren we een banner met sfeerfoto passend bij de vachten. Het display wordt in zijn geheel geleverd aan onze klanten.

Inkoop vachten Mars & More

Ons team besteedt veel aandacht aan de collectie om de mooiste vachten te selecteren voor onze klanten. De schapenvachten kenmerken zich door de hoge kwaliteit en zachtheid, de schapenvachten zijn van 100% leer. Er is een uitgebreide collectie schapenvachten, met voldoende keuze uit verschillende kleuren en maten. 
Bij aankoop van minimaal €2000 aan vachten, ontvangen onze klanten het display gratis om de presentatie vachten in hun winkel compleet te maken.

Als groothandel in dierenvel kleden, huiden en vachten verkopen wij o.a.:
-       Schapenvachten
-       Koeienhuiden
-       Konijnenvachten
-       Geitenvachten
-       Overige huiden, damherthuid, springbokhuid en rendierhuid
De huiden en vachten zijn een natuurlijk product, dit maakt dat elk product een uniek uiterlijk heeft en geen enkel product hetzelfde is.

Op zoek naar een groothandel display vachten, neem dan contact met ons op via onze contactpagina en vraag naar de mogelijkheden. Of maak een account aan via onze webshop en schrijf je nu in als klant!