Groothandel houten woonaccessoires

Als groothandel houten woonaccessoires biedt Mars & More een uitgebreide collectie houten woonaccessoires. Met een houten decoratie of houten muurdecoratie uit onze groothandel houten decoratie krijgt elk interieur de gewenste sfeer en uitstraling: landelijk, romantisch of juist stoer. Verder zijn onze sfeervolle mangohouten accessoires erg populair. Ben je een professionele retailer, laat je dan inspireren door onze houten woonaccessoires.

Soorten houten woonaccessoires

De keuze aan houten woonaccessoires bij onze groothandel houten decoratie is zeer uitgebreid. Als professionele retailer kun je kiezen uit diverse soorten houten woondecoratie, waaronder een houten muurdecoratie, een houten bankje decoratie, vensterbank decoratie hout, wanddecoratie hout metaal, houten decoratie op voet en talrijke andere houten interieur accessoires. Mars & More is ook groothandel mangohout onze sfeervolle mangohouten accessoires zijn erg populair.

Mangohout accessoires

Mangohout is afkomstig van de mango fruitboom uit Zuidoost-Azië en Australië. Mangohout is een duurzame houtsoort en het hout van de mangoboom wordt pas gebruikt wanneer de boom geen vruchten meer geeft. In de collectie mangohout accessoires van Mars & More vind je snijplanken van mangohout, maar ook schalen en bestek. Onze snijplanken van mangohout zijn hard en duurzaam. Bij goed onderhoud blijven ze lang mooi en heb je er jaren plezier van. Naast een functioneel gebruik kun je de snijplanken ook gebruiken als serveerplanken. Hout zorgt voor een landelijke sfeer in de keuken. Zet een grote mangohouten snijplank tegen de muur in de keuken en combineer het met onze andere mangohouten keukenaccessoires. Ook onze unieke collectie mangohouten schalen hebben een mooie en natuurlijke uitstraling. Mangohouten schalen kun je gebruiken als serveerschaal, fruitschaal of slabak. De mooie houten kommen en snijplanken zijn perfect om voedsel op een stijlvolle manier te presenteren. Verder is ook al het bestek uit ons assortiment van mangohout. Kies je als retailer voor een mangohout decoratie, dan ben je verzekerd van een decoratie met een warme kleur die bovendien sterk en duurzaam is.