Horeca decoratie

Horeca decoratie van Mars & More creëert een prettige sfeer in elk hotel, restaurant of café. Mars & More is dé groothandel horeca die als horeca leverancier gespecialiseerd is in de sector non-food groothandel. Naast horeca aankleding van een horeca interieur vind je in onze horeca decoratie winkel en horeca decoratie outlet ook tafeldecoratie horeca en terras aankleding horeca om het verblijf in jouw hotel, restaurant of café extra sfeervol te maken.

Horeca interieur groothandel

Mars & More is een horeca inrichting groothandel met een unieke collectie living en lifestyle producten. Uniek voor onze restaurant decoratie en hotel decoratie is dat mens en natuur centraal staat. De meeste producten van onze groothandel horeca zijn dan ook gemaakt van natuurlijke materialen, zoals huiden, vachten, jute, zeegras, mangohout en bamboe. In onze groothandel nonfood vind je talrijke items voor het aantrekkelijk inrichten van een hotel interieur of restaurant interieur, zoals huiden en vachten, kussens en plaids, kleinmeubelen, decoratietakken, vazen, hoorns en geweien en nog veel meer decoratie horeca voor een sfeervol horeca interieur.

Tafeldecoratie horeca

Bij het dineren of borrelen in een restaurant mag de juiste restaurant decoratie natuurlijk niet ontbreken. Voor het creëren van de gewenste sfeer hebben we in onze horecabenodigdheden groothandel onder andere kaarsen, kandelaars en sfeervolle windlichten. In onze restaurant inrichting groothandel vind je als retailer een ruim assortiment kandelaars in verschillende vormen en maten, zoals kaarsenhouders van glas en hout, maar ook gouden kandelaars met een champagne gouden kleur en zilveren kandelaars. Andere belangrijke restaurant decoraties tijdens het tafelen zijn wijnaccessoires. Een wijnflessen decoratie, wijnkurken decoratie of sierkussens met een wijnmotief maken het genieten van een glas wijn of champagne extra bijzonder. Ook voor Kerst hebben we natuurlijk speciale tafeldecoratie restaurant, zoals decoraties op voet met een kerstboom of ster en een ruime collectie windlichten met diverse kerstprints.

Terras aankleding horeca

De horeca terras decoratie van Mars & More bestaat o.a. uit een unieke en uitgebreide collectie huiden en vachten, waaronder schapenvachten, koeienhuiden, konijnenvachten, geitenvachten, damherthuid, springbokhuid en rendierhuid. Bij een gezellige horeca terras aankleding zijn kussens en plaids ook belangrijk. In onze webshop vind je een ruime en unieke collectie kussens in verschillende kleuren, prints en maten. Ook een plaid is een musthave bij terras decoratie horeca, want dat gaan bezoekers zeker waarderen als het ’s avonds op jouw terras wat frisser wordt.