Horeca decoratie

Horeca decoratie van Mars & More creëert een prettige sfeer in elk hotel, restaurant of café. Mars & More is dé groothandel die als horeca leverancier gespecialiseerd is in de sector non-food groothandel. Naast horeca aankleding van een horeca interieur vind je in onze horeca decoratie winkel en horeca decoratie outlet ook tafeldecoratie voor horeca en terras aankleding voor horeca om het verblijf in jouw hotel, restaurant of café extra sfeervol te maken.

Horeca interieur groothandel

Mars & More is een horeca inrichting groothandel met een unieke collectie living en lifestyle producten. Uniek voor onze restaurant decoratie en hotel decoratie is dat mens en natuur centraal staat. De meeste producten van onze groothandel horeca zijn dan ook gemaakt van natuurlijke materialen, zoals huiden, vachten, jute, zeegras, mangohout en bamboe. In onze groothandel nonfood vind je talrijke items voor het aantrekkelijk inrichten van een hotel interieur of restaurant interieur, zoals huiden en vachten, kussens en plaids, kleinmeubelen, decoratietakken, vazen, hoorns en geweien en nog veel meer decoratie horeca voor een sfeervol horeca interieur.

Tafeldecoratie horeca

Bij het dineren of borrelen in een restaurant mag de juiste restaurant decoratie natuurlijk niet ontbreken. Voor het creëren van de gewenste sfeer hebben we in onze horecabenodigdheden groothandel onder andere kaarsen, kandelaars en sfeervolle windlichten. In onze restaurant inrichting groothandel vind je als retailer een ruim assortiment kandelaars in verschillende vormen en maten, zoals kaarsenhouders van glas en hout, maar ook gouden kandelaars met een champagne gouden kleur en zilveren kandelaars. Andere belangrijke restaurant decoraties tijdens het tafelen zijn wijnaccessoires. Een wijnflessen decoratie, wijnkurken decoratie of sierkussens met een wijnmotief maken het genieten van een glas wijn of champagne extra bijzonder. Ook voor Kerst hebben we natuurlijk speciale tafeldecoratie restaurant, zoals decoraties op voet met een kerstboom of ster en een ruime collectie windlichten met diverse kerstprints.

Horeca meubels

Als toonaangevende groothandel horeca biedt Mars & More een uitgebreide selectie van hoogwaardige horeca meubels die perfect passen bij jouw interieur. Als restaurant meubilair leverancier begrijpen wij het belang van comfortabele en stijlvolle meubelstukken die de sfeer van jouw horecagelegenheid versterken. Onze groothandel horeca meubels biedt een scala aan kleinmeubelen als krukjes, stoelen en banken om aan de behoeften van jouw interieur horeca te voldoen. Ontdek onze uitgebreide collectie en geef jouw horecaonderneming een unieke en aantrekkelijke uitstraling.

Horeca kussens

Het toevoegen van comfortabele en stijlvolle sierkussens is een uitstekende manier om de gastvrijheid en het comfort van jouw horecagelegenheid te vergroten. Mars & More, groothandel sierkussens, begrijpt het belang van horeca kussens die niet alleen zacht en pluche zijn, maar ook een esthetische meerwaarde bieden. In onze collectie horeca kussens vind je een verscheidenheid aan stijlen, kleuren en patronen om naadloos aan te sluiten bij jouw interieurconcept. Of je nu op zoek bent naar kussens voor loungebanken, stoelen of buitenmeubilair, onze horeca kussens zorgen voor een vleugje comfort en verfijning in elke ruimte van jouw horecagelegenheid.

Horeca kandelaars en windlichten

Een sfeervolle ambiance kan niet compleet zijn zonder de warme gloed van kaarslicht. Onze horeca kandelaars voegen een vleugje elegantie en romantiek toe aan elke tafelsetting in jouw horecagelegenheid. Van slanke en moderne ontwerpen tot weelderige en gedetailleerde stijlen, onze collectie horeca kandelaars biedt een ruime keuze aan opties om de gewenste sfeer te creëren. Kies uit verschillende materialen, zoals glas, metaal of keramiek, en speel met diverse hoogtes en vormen om de perfecte ambiance te bereiken. Met onze horeca kandelaars zorg je voor een betoverende verlichting die de gasten in jouw restaurant, café of hotel zal betoveren.

Terras aankleding horeca

De horeca terras decoratie van Mars & More bestaat o.a. uit een unieke en uitgebreide collectie huiden en vachten, waaronder schapenvachten, koeienhuiden, konijnenvachten, geitenvachten, damherthuid, springbokhuid en rendierhuid. Bij een gezellige horeca terras aankleding zijn kussens en plaids ook belangrijk. In onze webshop vind je een ruime en unieke collectie kussens in verschillende kleuren, prints en maten. Ook een plaid is een musthave bij terras decoratie horeca, want dat gaan bezoekers zeker waarderen als het ’s avonds op jouw terras wat frisser wordt.