Hertenkop decoratie

Een hertenkop decoratie van Mars & More brengt een natuurlijke en landelijke sfeer in elk interieur. Onze collectie hert accessoires bestaat onder andere uit een hertenkop wanddecoratie, hertenkop muurdecoratie of hertenkop muur en talrijke kussens en plaids met hertenprint. Andere items met een decoratie hertenkop zijn onze windlichten, kandelaars en nog veel meer hert accessoires.

Kussen hert

Als retailer van woonaccessoires vind je bij Mars & More een ruime collectie sierkussen hert. Ons assortiment kussen met hert bestaat onder andere uit een wollen kussen hert met applicatie hertenkop, gobelin kussens met hertenkop en een hertenprint op fluwelen kussens. Deze kussens zorgen voor een natuurlijke uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De kussens met hertenkop zijn prima te combineren met onze lekkere warme plaids met hertenprint.

Kandelaar hert

Een kandelaar hert brengt een landelijke en natuurlijke sfeer in huis, waarbij onze sfeervolle kandelaar cirkel hert een echte eyecatcher is. Naast een hert kandelaar bestaat ons assortiment hertenkop decoratie uit een ruime keuze aan windlichten met hertenprint. Flakkerende kaarsvlammetjes in een windlicht van Mars & More creëren een warme en gezellige sfeer in huis. Een windlicht hert is verkrijgbaar in small, medium en large en in diverse uitvoeringen, waaronder groen, wit/ goud, goud, bruin, zwart en grijs. Het gekleurde glas geeft een mooi kleuraccent in je interieur en de gevarieerde hertenprints toveren mooie patronen op muur en plafond.

Nog veel meer hert accessoires

Wij zijn dé groothandel woondecoratie en woonaccessoires met een unieke collectie lifestyle producten. Naast kussens, plaids, kandelaars en windlichten beschikt Mars & More nog over veel meer hert woonaccessoires, waaronder een metalen hertenkop, een gouden hertenkop en een hertenkop van mangohout. Andere mooie hert accessoires uit onze collectie zijn een vaas hert, bel hert, spaarpot hert, hert hanger, deurmat hert, deurstopper hert en een canvas wandkleed met hertmotief. Op het gebied van fashion hebben we een crossbody tas, sleutelhanger, schoenlepel, etui, canvas shopper en een paraplu, allemaal met een mooie hertenkop decoratie.
Tot slot mogen de hert decoraties voor bij het tafelen niet onvermeld blijven. Deze collectie bestaat uit placemats en onderzetters met hertenprints, diverse schalen met een kunstzinnige hertendecoratie, wijnkoeler hert, wijnstopper hert en een champagnekoeler hert. Mars & More maakt landelijk eten en drinken nog sfeervoller!