Hart decoratie

Love is in the air met een mooie hart decoratie van Mars & More. Onze collectie hartjes decoratie bestaat onder andere uit hartjes woonaccessoires, zoals een hartjes kussen, houten hartjes en hangdecoraties met een hartmotief. Als groothandel hartjes heeft Mars & More ook versiering hartjes, deco hartjes, valentijnsdecoratie en nog veel meer decoratie hart. Haal de liefde in huis met onze aantrekkelijke woonaccessoires hart!

Hartjes kussen

Als retailer van woonaccessoires vind je bij Mars & More een ruime collectie hartjes kussen. Ons assortiment kussens hart bestaat onder andere uit een kussen love of love kussen met diverse liefdevolle prints, zoals Forever love, You love me, Be happy en Hello gorgeous. Een kussen liefde met een hart of hartjes brengt meteen een warme sfeer in huis. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Een hartjes kussen is verder prima te combineren met onze kleurrijke plaids met hartjes all over.

Houten hartjes

In onze uitgebreide collectie houten hartjes zijn de staande hartjes van hout echte eyecatchers. Een houten hart decoratie is verkrijgbaar in diverse formaten en daardoor is met deze hartjes hout een mooie compositie te maken. Echt een verrijking voor elk interieur! Ook voor het tafelen heeft Mars & More een decoratie hart hout, waaronder een snijplank hart van mangohout en diverse onderzetters en placemats met een hart decoratie. We hebben ook enkele mooie fashion-items met een houten hartjes print, zoals een paraplu hout hart.

Hanger hart

In ons assortiment hangdecoraties hart kun je als retailer onder andere kiezen uit talrijke sleutelhanger hart items. Deze zijn er in diverse groottes en gemaakt van materialen, zoals koehuid, schaap, hert, panter, goud en zilver. Verder hebben we ook decoratie hart metaal of metalen hart decoratie die het prima doen als wanddecoratie. De liefde straalt ervan af!

Nog veel meer hart decoratie

Naast hart kussens, houten hartjes en hangdecoraties met een hartmotief beschikt Mars & More nog over veel meer hart woonaccessoires, waaronder een windlicht koe hart, windlicht mango hart en andere prachtige windlichten met een hartdecoratie. Verder vind je in onze webshop diverse deurmatten met mooie hartprints en fijne opbergdozen in hartvorm. Andere hart accessoires die niet onvermeld mogen blijven, zijn onze make-up tas hart, etui hart, kapstok hart en een fotolijst koe hart.