Groothandel woondecoratie en woonaccessoires

Mars & More is een groothandel woondecoratie en woonaccessoires met een unieke collectie lifestyle producten. Uniek voor onze groothandel woondecoratie Nederland is dat mens en natuur centraal staat. De meeste producten van onze groothandel home deco zijn dan ook gemaakt van natuurlijke materialen, zoals huiden, vachten, jute, zeegras, mangohout en bamboe. Ben je als professionele wederverkoper verantwoordelijk voor woondecoratie inkopen of inkoop woonaccessoires en zoek je een leverancier woondecoratie om een interessante partij woondecoratie in te kopen? Dan is Mars & More voor jou de ideale online groothandel exclusieve woondecoratie en groothandel natuurlijke decoratie!

Woonaccessoires voor elke stijl

Geef je huis een persoonlijke touch met onze woondeco voor elke stijl! Of je nu van sobere, natuurlijke, luxe, landelijke of houten accessoires houdt, Mars & More heeft de perfecte accessoires om elk interieur compleet te maken. 

Woondeco met dierenprint

Breng de natuur naar binnen met onze prachtige woonaccessoires met dierenprint! Van zachte kussens met kattenprints of hertenkopdecoratie tot kleurrijke paraplu’s met een hondenprint, Mars & More heeft alles wat nodig is om de natuur in je huis te brengen.

Woondecoraties voor het voorjaar, Pasen en Kerst

Laat de seizoenen tot leven komen met de prachtige decoraties voor het voorjaar, Pasen en Kerst van Mars & More! Onze collectie bestaat uit een scala aan producten met verschillende thema's en stijlen. Perfect om elk interieur feestelijk en gezellig aan te passen aan de seizoenen.

Nog veel meer decoraties

Bij Mars & More vind je nog veel meer decoraties om een huis, tuin, kantoor of etalage tot leven te brengen! We hebben alles wat je nodig hebt om een ruimte te personaliseren en een eigen stijl te creëren. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en met zorg geselecteerd om aan elke wens te voldoen.

Ook voor keukenaccessoires en huisdecoratie

Ben jij verantwoordelijk voor inkoop decoratie artikelen? Dan slaag je altijd bij groothandel decoratie Mars & More! Ons assortiment is groot en de kwaliteit is prima. Behalve groothandel woondecoratie en woonaccessoires zijn we bovendien groothandel keukenaccessoires, huisdecoratie groothandel en winkel decoratie groothandel. Welke woondecoratie en woonaccessoires je ook zoekt, Mars & More heeft het!