Groothandel vazen

Groothandel vazen Mars & More is een vazen groothandel met een erg fraaie collectie vazen in verschillende stijlen en maten, gemaakt van diverse materialen zoals glas, aluminium, mangohout en koeienhuid. Als professionele wederverkoper heb je o.a. de keuze uit design vazen, glazen vazen, exclusieve vazen, goedkope vazen, bloemenvazen, tulpenvazen en gerecyclede gistingsflessen.

Design vazen 

In design vazen groothandel en exclusieve vazen groothandel Mars & More vind je schitterende design vazen, eyecatchers voor elk interieur. Bij onze vazen en potten groothandel staat mens en natuur centraal en veel van onze exclusieve vazen zijn dan ook gemaakt van natuurlijke materialen, zoals koeienhuiden en mangohout. Allemaal op een eerlijke manier verkregen!

Tulpenvazen

Een tulpenvaas van tulpenvazen groothandel Mars & More is van aluminium en verkrijgbaar in goud en zilver. Een gouden tulpenvaas geeft een luxe uitstraling en de zilveren tulpenvaas zorgt voor een meer moderne of industriële look. Kenmerkend voor een tulpenvaas is de knoflookvorm met verschillende gaten voor tulpen of andere bloemen. Ben je als wederverkoper op zoek naar een klassieke vaas, dan zijn tulpenvazen van Mars & More de juiste keuze!

Gerecyclede gistingsflessen

Gistingsflessen werden oorspronkelijk gebruikt voor het maken van gefermenteerde dranken, zoals wijn of bier. Onze gistingsflessen zijn gemaakt van gerecycled dik glas en hebben vaak reliëfs, putjes, en andere imperfecties. Dat maakt elke fles uniek met een robuust en rustiek uiterlijk. De glazen gistingsflessen van gistingfles groothandel Mars & More zijn verkrijgbaar in vier maten: 2 liter, 4 liter, 8 liter en 16 liter. 

Nog veel meer…

Naast design vazen, tulpenvazen en gistingsflessen vind je bij Mars & More nog veel meer vazen om elk interieur een boost te geven. We hebben vazen voor elke smaak en stijl, want we zijn ook glazen vazen groothandel of groothandel glazen vazen, goedkope vazen groothandel, vazen en potten groothandel of potten en vazen groothandel, bloemenvazen groothandel en groothandel bloempotten en vazen. Welke vazen, flessen of potten je ook zoekt, je vindt het vast bij Mars & More!