Groothandel luxe woonaccessoires

Groothandel luxe woonaccessoires Mars & More heeft een unieke collectie luxe living en lifestyle producten. Uniek voor onze luxe woonaccessoires groothandel is dat mens en natuur centraal staat. De meeste luxe woonaccessoires in onze groothandel unieke woonaccessoires zijn dan ook gemaakt van natuurlijke materialen, zoals huiden, vachten, jute, zeegras, mangohout en bamboe. Naast huiden, vachten, kussens en plaids vind je in onze groothandel exclusieve woonaccessoires ook windlichten, verlichting en talrijke gouden en zilveren woonaccessoires. Bekijk snel onze unieke collectie luxe woonaccessoires in de webshop!

Huiden en vachten

Ben jij een professionele wederverkoper die actief is met inkoop luxe woonaccessoires? Dan vind je bij Mars & More prachtige huiden en vachten die elk interieur een luxe uitstraling geven. Als groothandel luxe woonaccessoires beschikken we over een unieke en uitgebreide collectie luxe huiden en vachten, waaronder koeienhuiden, schapenvachten en konijnenvachten.

Kussens en plaids

Wil je als retailer exclusieve woonaccessoires inkopen, dan mogen kussens en plaids natuurlijk niet ontbreken. In onze webshop zie je een ruime en unieke collectie kussens in verschillende kleuren, prints en maten. Vooral onze fluwelen kussens met of zonder gouden of zilveren franjes staan garant voor een luxe uitstraling en sfeer. Onze plaids met bijpassende kussens zijn echte eyecatchers en een verrijking voor elk interieur.

Windlichten

Mars & More biedt een breed assortiment sfeervolle windlichten. Flakkerende kaarsvlammetjes in een windlicht van Mars & More creëren een warme en gezellige sfeer in huis. Onze windlichten hebben unieke ontwerpen, onder andere met gekleurd glas voor een luxe kleuraccent in je interieur en kunstzinnige designs die mooie patronen op muur en plafond toveren.

Verlichting

Mars & More is als groothandel luxe woonaccessoires ook gespecialiseerd in verlichting. In onze webshop kun je als retailer o.a. kiezen uit luxe tafellampen, lampenkappen van fluweel en sierlijke, gouden lampenvoeten. De juiste verlichting is bepalend voor elke ruimte en wie kiest voor een luxe woonstijl vindt bij ons voldoende keuze. 

Overige luxe woonaccessoires

Mars & more is dé groothandel woondecoratie en woonaccessoires met een unieke collectie lifestyle producten. Naast huiden en vachten, kussens en plaids, windlichten en verlichting hebben we in onze luxe woonaccessoires groothandel nog veel meer exclusieve woonaccessoires, zoals fluwelen deurstoppers, gouden decoratietakken, luxe fluwelen hangdecoraties en talrijke gouden accessoires. Als retailer kun je verder bij Mars & More nog kiezen uit andere luxe woonaccessoires, waaronder kandelaars, kaarsen, vloerkleden en matten, vazen, fotolijsten, spiegelswanddecoraties en decoraties op voet.