Groothandel interieur

Mars & More is een groothandel interieur die beschikt over een unieke collectie living en lifestyle producten. Uniek voor onze interieur groothandel is dat mens en natuur centraal staat. De meeste producten van onze groothandel interieur decoratie zijn dan ook gemaakt van natuurlijke materialen, zoals huiden en vachten, jute, zeegras, mangohout en bamboe. Naast huiden en vachten, kussens en plaids vind je in onze b2b groothandel interieur ook kleinmeubelen, verlichting en nog veel meer interieur accessoires. Bekijk snel online de unieke collectie van onze groothandel interieur accessoires in de webshop!

Huiden en vachten

Ben jij een professionele wederverkoper die actief is op het gebied van inkoop interieur accessoires, zoals huiden en vachten? Ga dan naar Mars & More, want daar vind je een unieke en uitgebreide collectie huiden en vachten, waaronder schapenvachten, koeienhuiden, konijnenvachten, geitenvachten, damherthuid, springbokhuid en rendierhuid.
Klik hier voor onze collectie huiden en vachten.

Kussens en plaids

Wil je als retailer interieur accessoires inkopen, dan mogen kussens en plaids natuurlijk niet ontbreken. In onze webshop zie je een ruime en unieke collectie kussens in verschillende kleuren, prints en maten. Een plaid is een musthave in elk interieur, want wat is het prettig om tijdens koude winteravonden lekker onder een warme plaid op de bank te liggen. Plaids met bijpassende kussens zijn bovendien echte eyecatchers en een verrijking voor elk interieur.
Klik hier voor onze collectie kussens en plaids.

Kleinmeubelen

Het inkoopcentrum interieur van Mars & More beschikt over een breed assortiment kleinmeubelen voor elke woonstijl. Onze collectie kleinmeubelen bestaat onder andere uit poefjes, krukjes, bijzettafels en stoelen van materialen, zoals jute, leer, schapenvacht en nog veel meer.
Klik hier voor onze collectie kleinmeubelen.

Verlichting

Mars & More is als groothandel interieur ook gespecialiseerd in verlichting. In onze webshop kun je als retailer kiezen uit een ruime collectie lampenkappen, lampenvoeten en complete lampen in verschillende materialen en kleuren. Lampen zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook erg sfeervol zijn in het interieur. Onze collectie verlichting bestaat onder andere uit hanglampen, tafellampen, wandlampen, lampenkappen en lampvoeten.
Klik hier voor onze collectie verlichting.

Overige interieur accessoires

Naast huiden en vachten, kussens en plaids, kleinmeubelen en verlichting hebben we in onze interieur groothandel nog veel meer interieur accessoires, zoals windlichten, kandelaars, kaarsen, vloerkleden en matten, deurstoppers, vazen, decoratietakken, fotolijsten, spiegels, wanddecoraties, decoraties op voet en hangdecoraties. Belangrijk bij interieur inkoop is om interieur accessoires te kiezen die passen bij de woonstijl van jouw klanten. Daarom heeft Mars & More woonaccessoires voor elke gewenste stijl en sfeer, zoals houten woonaccessoires, jute woonaccessoires, gouden woonaccessoires, zilveren woonaccessoires, landelijke woonaccessoires en moderne woonaccessoires.