Gouden woonaccessoires

Mars & More heeft een mooie collectie gouden woonaccessoires. Kies je voor een luxe en chique sfeer, dan kies je voor goudkleurige woonaccessoires, zoals een gouden woondecoratie, woonaccessoires zwart goud, rose gouden woonaccessoires of andere gouden accessoires. Wens je een stijlvolle aankleding, dan zijn gouden woonaccessoires van Mars & More echt een must!

Gouden woondecoratie

Voor een chic feestje is onze goudkleurige etagère een echte eyecatcher, prima te combineren met onze kandelaars met een champagne gouden kleur en onze windlichten met gouden accenten. Een andere mooie goudkleurige woondecoratie is een lampenkap van fluweel goud. Met Kerst is nog meer woondecoratie goud mogelijk, bijvoorbeeld door het plaatsen van onze staande gouden sterren en staande gouden kersboompjes.

Gouden kussens

Wil je als retailer luxe woonaccessoires inkopen, dan mogen gouden kussens natuurlijk niet ontbreken. In onze collectie gouden sierkussens staan de fluwelen kussens met gouden franjes garant voor een luxe uitstraling en sfeer. Deze gouden kussens hebben veelal prachtige dierenprints, bloemenprints en andere natuurlijke prints. Andere aantrekkelijke items uit ons assortiment sierkussen goud of kussen goud zijn de fluwelen half kussens goud in diverse kleuren.

Woonaccessoires zwart goud

Mars & More heeft veel gouden woonaccessoires, gecombineerd met de kleur zwart. Een zwart goud decoratie woonkamer is wat minder bling bling, maar het blijft chic en stijlvol. Een goed voorbeeld van onze woonaccessoires goud zwart zijn de windlichten cilinder goud met diverse zwarte prints en onze lampenkappen in zwart/ goud. Verder mogen ook onze gouden sierkussens met fraaie zwarte accenten niet onvermeld blijven als woondecoratie zwart goud.

Rose goud woondecoratie

Rose goud woonaccessoires zorgen voor een warme sfeer, maar woonaccessoires rose goud zijn tegelijkertijd ook erg chic. Onze windlichten met toekan rose en de gobelinkussens met fraaie bloemenprint zijn goede voorbeelden van rose gouden woonaccessoires. 

En nog veel meer gouden woonaccessoires

Naast bovengenoemde gouden accessoires huis heeft Mars & More nog veel meer gouden interieur accessoires, zoals gouden decoratietakken en diverse gouden fashion-items. Een leuke gouden decoratie woonkamer is verder een goud vergrootglas, spaarpot hert goud en een bel goud hert. Andere goudkleurige accessoires woonkamer zijn een tulpenvaas goud en een vloerkleed koe gekleurd goud. Allemaal woonaccessoires voor liefhebbers van een stijlvol en chic interieur.