Sjaals

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Mars & More groothandel in sjaals

Mars & More is een groothandel gespecialiseerd in sjaals. In onze webshop vind je een collectie sjaals gemaakt van schapenvacht. Mars & More heeft een unieke collectie, die gericht is op natuurlijke materialen, de meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Ben jij een professionele wederverkoper die onze sjaals wilt inkopen?  

Wintersjaals van schapenvacht

Mars & More heeft een unieke collectie living en lifestyle producten. Binnen de collectie van Mars & More vind je de warme wintersjaals gemaakt van schapenvacht. Schapenvachten hebben als eigenschap dat ze van nature warmte regulerend zijn, dit maakt ze ook geschikt voor een item zoals een sjaal. De schapenvacht sjaals uit de collectie zijn gemaakt van dikke en korte wol. Schapenvacht is een 100% natuurproduct, dit maakt ook dat elke item uniek is. De sjaals zijn in de volgende kleuren verkrijgbaar:
-          Zwarte sjaal
-          Grijze sjaal
-          Beige sjaal
-          Witte sjaal

De kleuren zijn naturel en goed te combineren met elke outfit. Combineer de sjaals met andere artikelen uit onze collectie, zoals onze tassen, portemonnees en sleutelhangers.

Met onze sjaals gemaakt van vacht haal je een musthave item voor je outfit in huis. Elk seizoen vind je binnen de collectie Fashion, de nieuwste trenditems, neem zeker een kijkje bij onze Fashion categorieën zoals: schoenlepels, sleutelhangers, tassen, portemonnees en paraplu’s. Naast Fashion items, is Mars & More een groothandel in woonaccessoires. De collectie van Mars & More is een verrijking voor elke interieur.

Op zoek naar een groothandel voor sjaals, neem dan contact met ons op via onze contactpagina en vraag naar de mogelijkheden. Of maak een account aan via onze webshop en schrijf je nu in als klant!