Schoenlepels

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Schoenlepels
  2. Volgende

20 producten

Van hoog naar laag sorteren

Mars & More groothandel schoenlepels 

Mars & More is een groothandel gespecialiseerd in schoenlepels. In onze webshop vind je een ruime collectie metalen schoenlepels in verschillende uitvoeringen.
Mars & More heeft een unieke collectie en de meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. In onze webshop vind je een uitgebreide collectie schoenlepels. Ben jij een professionele wederverkoper die onze hoogwaardige kwaliteit schoenlepels wilt inkopen?  

Schoenen met een lange schoenlepel aantrekken

Binnen de Mars & More collectie zijn de schoenlepels altijd populaire items geweest en dat zijn ze nog steeds. Onze collectie bestaat uit lange schoenlepels van metaal, met een uniek design. Schoenen worden vaak te snel uitgedaan zonder de veters los te maken, dat maakt dat bij het instappen van de schoenen vaak de hiel van de schoen wordt belast.  Tegenwoordig zijn de instap schoenen weer een trend en ledere instappers zijn vaak in het begin nog erg krap waardoor al snel de hielkap wordt belast. Als dit te vaak gebeurt dan gaan schoenen snel stuk en dit is zonde van de investering in goede schoenen. Een schoenlepel is een schoen accessoire die je helpt om makkelijk in een schoen te stappen, hierbij glij je als het ware in je schoen. Door een lange schoenlepel heb je niet je handen of vingers nodig, dit maakt het instappen bij schoenen alleen maar makkelijker.

Metalen schoenlepels stoer van design

De Mars & More collectie bevat alleen metalen schoenlepels. Hier heeft het Mars & More team voor gekozen, vanwege de sterke kwaliteit. Daarbij is ook speciaal gekozen voor een lange metalen schoenlepel, zodat je niet hoeft te bukken om de schoenen aan te trekken. Schoenlepels zijn een onmisbaar schoenen accessoire in huis. De verschillende designs die je in onze collectie terugvindt zijn:
-          Golf metalen schoenlepel
-          Paard metalen schoenlepel
-          Hert metalen schoenlepel
-          Steenbok metalen schoenlepel
Kijk op de website voor nog meer unieke designs.
Schoenlepels hebben niet alleen een functioneel gebruik, maar de schoenlepels in onze collectie die hebben ook een uniek design, zodat ze ook nog een decoratieve functie hebben. Hang de schoenlepels op in de gang of in je inloopkast.

Elk seizoen vind je binnen de categorie fashion de nieuwste trends, benieuwd naar nog meer fashion artikelen in onze webshop? Neem een kijkje bij onze collectie tassen, paraplu’s  en sleutelhangers.

Op zoek naar een groothandel voor schoenlepels, neem dan contact met ons op via onze contactpagina en vraag naar de mogelijkheden. Of maak een account aan via onze webshop en schrijf je nu in als klant!