Content Marketeer

32-40 uur | Zwolle | MBO/HBO | enige werkervaring in soorgelijke functie

Heb jij passie voor de online (marketing) wereld? En ben jij iemand wiens bloed sneller gaat stromen als we het hebben over creatieve content ontwikkelen, (SEO) teksten schrijven, social media en nog veel meer? Dan hebben we jou nodig!

Wie zijn wij?
Mars & More, sinds kort één van de vier merken van B Living. Samen met Hakbijl Glas, Blyco textiel en Linnen & More zijn wij hard op weg een wereldspeler van formaat te worden op het gebied van home decoration, living en lifestyle. De Mars & More collectie heeft een geheel eigen gezicht en kenmerkt zich als “stoer met stijl en soms een tikkeltje vreemd”. Wij maken veel gebruik van natuurlijke materialen en vinden duurzaamheid belangrijk. Verkopen doen we via beurzen en eigen B2B verkooppunten door heel Europa en al meer dan 20 jaar online.  

Wat ga je doen?
Je bent samen met een klein team verantwoordelijk voor de online B2B omgeving van Mars & More. Als content marketeer ben je verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie activiteiten, denk hierbij aan het onderhouden van de social media kanalen, het creëren van creatieve content voor onze online omgeving, ben je bezig met zoekwoordenonderzoek en het schrijven van (SEO) teksten voor de website. Daarnaast draai je Google Analytics 3 (straks GA4) analyses uit om grip te houden in je werkzaamheden!  

En verder
-       Je realiseert de perfecte e-mails voor onze emailmarketing. 
-       Je hebt enige ervaring met grafische vaardigheden en/of het samenstellen van video’s. 
-       Je draagt bij aan de commerciële strategie en conversie verhogende resultaten van de online omgeving.
-       Je kan af en toe bijspringen bij het beheren van de Magento websites en shops.


Wat wij vragen
Wij zoeken een creatieve content marketeer en kan de meest creatieve thema’s/berichten bedenken voor de online uitingen. Daarnaast heb je enige kennis en ervaring op het gebied van social media, SEO teksten schrijven en de vindbaarheid in Google optimaliseren. Ook ben je iemand die aan de online knoppen durft te draaien en niet bang is om een uitdaging aan te gaan. Met jouw creatieve ideeën weet je onze online omgeving tot een next level te brengen.

- Mbo+ / hbo diploma met online marketing werkervaring
- Affiniteit met e-commerce
- 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
- Affiniteit met woondecoratie en Living & Lifestyle
- Je bent op de hoogte van de laatste online marketing tools en ontwikkelingen
- Je hebt ervaring met Google Analytics, Google Adwords, Google Search Console, Magento2, Active Campaign, Channable en Adobe.

Wat wij bieden
Een jong en leuk team met een inspirerende werk –en leeromgeving van stylisten, fotografen en product managers.
- Een uitdagende werkplek en doorgroei mogelijkheden binnen een ambitieus en snelgroeiend bedrijf.
- Een passend salaris en arbeidsvoorwaarden
- Een job waar je onderdeel bent van het online marketingteam en daarmee direct verantwoordelijk voor de verdere online groei van het bedrijf.

Interesse?
Ben jij die gedreven en creatieve content marketeer die zich graag wil aansluiten bij onze organisatie? Dan bieden wij je een functie vol uitdaging, plezier en uiteraard ruimte voor ontwikkeling.

Stuur je sollicitatie naar wendy@marsmore.com. Heb je vragen over de vacature kun je haar altijd even bellen, dat kan op 038-460 60 10. Voor meer informatie kan je kijken op de website: www.marsmore.nl.