Commercieel medewerker Binnendienst

Internationaal PT/FT


Spreek jij graag een aardig woordje over de grens en ben je commercieel ingesteld? Dan ben jij wellicht ons nieuwe collega die ons verkoopteam komt versterken!


Jij bent het eerste aanspreekpunt voor verschillende klanten, accountmanagers en agenten. Je neemt het gehele commerciële traject voor je rekening en verwerkt dat goed in het ERP systeem. Samen met je collega’s van het verkoopbinnendienstteam ben jij het gezicht van het bedrijf en genereer je verkopen en verzorg je de aftersales.

In deze veelzijdige functie ben je niet bang voor de telefoon en/of video-calls met Microsoft Teams. Je hebt veel contact met je klanten over lopende orders, backorders en neem je deel aan marketing acties. Je geeft niet alleen antwoord op de vragen van klanten maar vind het een sport om samen met de klant door de collecties te lopen en d.m.v. jouw adviezen nog wat extra orderregels aan de bestelling toe te voegen. Door je proactieve en positieve houding ben je in staat snel te schakelen en werk je oplossingsgericht. Zelfstandig red je je prima maar je vindt het leuk om onderdeel te zijn van het team. Je hebt klanten in heel Europa en de voertaal is naast Nederlands voornamelijk Duits, Engels en Frans.

Functie-eisen;
- Je hebt MBO+/ HBO werk- en denkniveau
- Je spreekt in ieder geval redelijk de Nederlandse, Duitse en Engelse taal
- Je eventuele kennis van Franse taal is een pré
- Je hebt affiniteit met living & lifestyle producten
- Je bent sales gedreven, creatief, je hebt overtuigingskracht en doorzettingsvermogen
- Je hebt een proactieve en positieve houding
- Je hebt aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
- Je bent bekend met de verwerking in ERP en CRM systemen

Wij bieden;
In eerste instantie bieden we je een contract met uitzicht op een vaste baan binnen een ambitieuze, groeiende organisatie. Naast een passend salaris bieden we goede secundaire voorwaarden als pensioen en opleidingsmogelijkheden. Collega’s hebben onderling een goede verstandhouding en er worden leuke personeelsuitjes ondernomen.

Mars & More
Is een gevestigde naam in de wereld van living & lifestyle en home decoration. Wij ontwikkelen in huis duurzame en exclusieve collecties met veel natuurlijke materialen. Onze collectie worden getypeerd als “stoer met stijl en soms een tikkeltje vreemd”. Verkopen doen we via onze eigen accountmanagers en agenten, via cash & carry concepten door heel Europa en op toonaangevende internationale beurzen in onder meer Parijs en Frankfurt en natuurlijk online.

Sollicitaties.
Solliciteren kun je door je CV met korte motivatie te sturen naar tanja@marsmore.com, voor meer informatie kun je kijken op on ze website www.marsmore.com of even bellen met Tanja Braun kan natuurlijk ook op 038-4606010.