Toon
  1. 10

Bestelt u vachten en vellen bij ons voor uw bedrijf? Dan is het handig om te weten hoe u en uw klanten de vachten kunnen onderhouden. Want dierenvellen blijven extra lang mooi wanneer ze de juiste verzorging krijgen. Gelukkig is het niet lastig om huiden te onderhouden. Wij geven u de tips & tricks om uw vachten mooi en verkoopbaar te houden!

Schapenvachten:

Schapenvacht kammen

Het klinkt misschien gek in de oren, maar we raden het aan een schapenvacht zo nu en dan te kammen. Vooral langharige vachten kunnen na verloop van tijd gaan vilten. Dit gebeurt voornamelijk wanneer er op de vacht gezeten of gelopen wordt. U kunt het vilten voorkomen en oplossen door een borstel of kam te gebruiken. Een kam met dunne pennetjes werkt het beste, zo worden ook de kleine klitten losgemaakt. Gebruik eventueel een borsteltje dat speciaal voor huisdieren is. Borstel langzaam met de haarrichting mee en de va...

Lees meer
Geplaatst door Kiki van Schubert

Sfeerfoto’s inspireren. Ze brengen woonaccessoires tot leven. Niet zo gek dus dat we er bij Mars & More veel waarde aan hechten. Nog voordat onze nieuwe producten te koop zijn, gaan ze door de handen van onze styliste Benita. Ze bedenkt, stileert en creëert totdat elke woonaccessoire perfect tot zijn recht komt. Kortom, er zit heel wat tijd in het perfecte plaatje. Benieuwd hoe Benita te werk gaat? Take a peak behind the curtain!

Vorige week kregen we onze langverwachte bubbelvazen en theelichthouders in het assortiment. Het handgeblazen glas is voorzien van honderden kleine bubbeltjes die een prachtig effect geven. Verkrijgbaar in vier warme kleuren: chocolade, amber, smoke en jade. Daar wilden we natuurlijk mooie foto’s van. Onze styliste en fotograaf gingen samen aan de slag voor de fraaiste kiekjes.

Groothandel woonaccessoires sfeerfoto'sTot op de centimeter nauwkeurig. (Foto: Maureen Brinkhof)

Eindeloos variëren met groen. ...

Lees meer
Geplaatst door Kiki van Schubert
Toon
  1. 10