Velvet Fever

Op zoek naar een zachte en luxe uitstraling in het interieur? Ga dan voor velvet.  Fluweel, velours of velvet. Hiermee wordt velvet bedoeld. Het is een chique maar ook zeker een klein beetje opvallend, echter is het een ontzettend gemakkelijk materiaal om te combineren. En laat Mars & More nu net nieuwe velvet items op voorraad hebben. Inspiratie nodig? Met dit artikel helpen we je graag op weg.

Eclectische Stijl

Wanneer je voor een eclectische stijl gaat die warm aanvoelt, is het belangrijk dat je verschillende materialen en stijlen uit voorgaande stijlperiodes combineert. Voeg hier producten van een natuurlijk materiaal aan toe en het geheel is gelijk pinterest-waardig . Geen flauw idee wat je met het erfstuk van oma aan moet? Geef het een plekje in een eclectisch interieur en het wordt een stijlvolle eyecatcher.

Mix & Match

Op zoek naar een chique, verfijnde stijl dan zijn de opties eindeloos. Combineer velvet met goud, messing of zilveren details. Een stoerdere stijl creëer je door een contrast toe te voegen door het gebruik van beton en hout. Hou het kleurenpallet neutraal en koel om de industriële look en feel te behouden.

Velvet ft. Animal

Een tikkie gewaagd is velvet met een dierenprint combineren. Ga net als onze styliste Benita voor een velvet meubelstuk in een rijke kleur en een vloerkleed met dierenprint. Voor de finishing touch stijlde Benita het gehele interieur af met gouden elementen.

fluweelftanimal

 

Indian Summer

Niet misschien de meest voordehand liggende plek, maar een tuin leent zich uitermate goed voor een beetje fluweel. Voor een moderne tuin kies je als basis tuinmeubelen in het wit of zwart en stijl dit af met een felle velvet kleur. En dan mag het best een beetje gedurfd zijn. Okergele kussens doen het bijvoorbeeld erg goed. Exotisch is ook mooi. Een rotan stoel opgepimpt met ecru kussens is mooi, maar wanneer je kiest voor een combinatie van opvallende kleuren en culturen komt de tuin helemaal tot leven. Met deze sfeer verhogende tips wordt het heerlijk genieten van lange zomeravonden. 

indiansummer

 

Gaat de voorkeur uit naar chique en verfijnd of juist naar een strak en rustig interieur? Wat je ook kiest velvet past binnen elke stijl. Nog niet helemaal overtuigd van de deze trend… Een sierkussen met een patroon brengt elk interieur gegarandeerd naar “the next level”.