Sfeerfoto’s inspireren. Ze brengen woonaccessoires tot leven. Niet zo gek dus dat we er bij Mars & More veel waarde aan hechten. Nog voordat onze nieuwe producten te koop zijn, gaan ze door de handen van onze styliste Benita. Ze bedenkt, stileert en creëert totdat elke woonaccessoire perfect tot zijn recht komt. Kortom, er zit heel wat tijd in het perfecte plaatje. Benieuwd hoe Benita te werk gaat? Take a peak behind the curtain!

Vorige week kregen we onze langverwachte bubbelvazen en theelichthouders in het assortiment. Het handgeblazen glas is voorzien van honderden kleine bubbeltjes die een prachtig effect geven. Verkrijgbaar in vier warme kleuren: chocolade, amber, smoke en jade. Daar wilden we natuurlijk mooie foto’s van. Onze styliste en fotograaf gingen samen aan de slag voor de fraaiste kiekjes.

Groothandel woonaccessoires sfeerfoto'sTot op de centimeter nauwkeurig. (Foto: Maureen Brinkhof)

Eindeloos variëren met groen. (Foto: Maureen Brinkhof)

Zeegras is een mooi en sterk materiaal. Niet alleen is het duurzaam, het heeft ook een warme natuurlijke uitstraling die in elk interieur past. Benita wist meteen wat daar mee moest gebeuren. Samen met fotograaf Mick zochten ze de oude stadsmuren van Zwolle en het Pestengasthuys op om foto’s te maken. Want robuuste woonaccessoires verdienen een robuust decor.

Woonaccessoires groothandel Mars & More FotografieZeegras manden in hartje Zwolle. (Foto: Mick Romeijn)