Mars & More staat op 6 Cash & Carry’s

Onze collecties kunt u ook vinden bij diverse Cash & Carry’s in zowel binnen -als buitenland. In één oogopslag de Mars & More beleving van onze gehele assortiment. In deze professionele B2B inkoopcentrums bevinden zich meerdere exposanten onder één dak.

De voordelen van deze inkoopcentrums zijn:

- Producten direct uit voorraad meenemen
- Laag minimum bedrag
- De ultieme Mars & More beleving
- Dagelijks een Mars & More specialist beschikbaar voor al uw vragen en productadvies.

  Tica Trends & Trade Aalsmeer

Tica is hét B2B inkoopcentrum in Aalsmeer en is gelegen op een steenworp afstand van de bloemenveiling. Onze twee uitgebreide Cash & Carry stands staan tegenover elkaar om jou als klant nog meer de Mars & More sfeer te laten proeven. Je vindt hier naast onze vaste collectie ook een gevarieerd en wisselend assortiment aan woonaccessoires. De rijkgevulde stand, met maar liefst een oppervlakte van 263m2, wordt wekelijks aangevuld. Dit biedt het beste van ons uitgebreide assortiment.

Wij ontvangen je graag op onze Cash & Carry stand in de Roze hal: A.15, A.20 en A.21

Tica Trends & Trade | Randweg 155 | 1422 ND Uithoorn

 

  Tica Trends & Trade Venlo

In het zuiden van Nederland, gelegen aan de rand van de Duitse grens staat het andere inkoopcentrum van Tica Trends & Trade, namelijk in Venlo. Perfect voor onze Zuid Nederlandse, Belgische en Duitse klanten. Op deze Cash & Carry stand vindt u ook de beste beleving van onze uitgebreide Mars & More collectie. De mooiste woonaccessoires voor binnen en/of buiten kunt u bewonderen op circa 217m2.

Wij ontvangen je graag op onze Cash & Carry stand in Venlo : D1 en E1

Tica Trends & Trade | Floralaan 21 | 5928 RD Venlo

 

  Trade Mart Brussel

Trade Mart Brussel is het grootste inkoopcentrum voor retail professionals in de Benelux. In het nieuwste Cash & Carry center van Trade Mart, Home & Living &go komen alle premium interieurcollecties samen op één plek. Ook Mars & More is hier vertegenwoordigd op 150m2 met de uitgebreide en sfeervolle collectie. Binnen Trade Mart Brussel worden er regelmatig evenementen georganiseerd waar u de nieuwste collecties als eerste kunt bewonderen.

Wij ontvangen je graag op onze Cash & Carry stand binnen Home living Go: Floor C, stand nummer 23 (Parking 2).

Trade Mart | Atomiumsquare 1 | 1020 Brussels, België

 

  Haus der Trends

Haus der Trends, gelegen in Duitsland, richt zich op de gespecialiseerde retailers met een geselecteerd assortiment. Op de stand van Mars & More vind je dan ook een exclusieve selectie van de beste seizoensproducten. Hierdoor is onze stand door en door vernieuwd. Op een oppervlakte van 150m2 kun je de nieuwste en trendsettende producten bewonderen.

Wij ontvangen je graag op onze Cash & Carry stand

Haus der Trends | Systemformstraße 5 | 83209 Prien am Chiemsee

 

  Coon Lifestyle (Nieuw)

Je bent van harte welkom op onze nieuwe stand in de Blumengroßmarkt Nordbayernin in Rednitzhembach. De stand bevindt zich in het Coon Llifestyle gedeelte en is maar liefst 72m2 groot. Kortom; genoeg ruimte voor de ultieme Mars & More beleving.

Wij ontvangen je graag op onze Cash & Carry stand

Coon Lifestyle | Rother Str. 39-46 | 91126 Rednitzhembach

 

  Trend- & Blumenbörse Luzern

Sinds 2019 vind je het Mars & More aanbod ook in Zwitserland. In het Zwitserse Luzern vind je een Cash & Carry stand van circa 122m2. Gelijk bij binnenkomst tref je onze royaal en ruim opgezette stand. Onze collectie bestaande uit meer dan 1000 producten kun je gelijk uit voorraad meenemen.

Wij ontvangen je graag op onze Cash & Carry stand

Trend und Blumenbörse Luzern AG | Florastrassse 12 | 6014 Luzern