De Beurzen

Sinds 2003 vindt u Mars & More op diverse living- en lifestylebeurzen in Europa. Bekijk en bestel hier onze nieuwste trendsettende producten, evenals de artikelen die u al van ons kende.

Aankomend jaar vindt u Mars & More in Frankfurt, München en Parijs! Voor data, tijden en locaties kunt u onze beurzenkalender bekijken.

 Kalender

Data

Locatie

TrendSet, München

 Zomer | 11 - 13 juli 2020  

Maison & Objet

4 - 8 september 2020  

 

TrendSet, München

Bezoek ons twee keer per jaar - in de winter en de zomer - op de TrendSet in München. Deze populaire beurs, met maar liefst 35.000 bezoekers, staat volledig in het teken van living en lifestyle. Elk jaar vindt u er producten van zo’n 2500 merken en de collecties komen uit meer dan 40 landen. De TrendSet is zeker het bezoeken waard!

https://trendset.de 

Maison et Objet, Parijs

Dit jaar vindt u Mars & More ook weer bij de Maison et Objet. Bij onze unieke stand kunt u uitgebreid producten bekijken en bestellen. U kunt ons twee keer per jaar bezoeken op deze beurs; in januari en september. Mars & More is hier één van de 3300 merken!

http://www.maison-objet.com

Ambiente, Frankfurt

Bezoek Mars & More op 's werelds toonaangevende handelsbeurs voor consumptiegoederen. Op onze stand vindt u de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van Living & Lifestyle.

https://ambiente.messefrankfurt.com

Logo TrendSet   Logo Maison et Objet