Betaalinformatie

Voordat u bij ons uw bestelling plaatst, wilt u natuurlijk meer informatie over de mogelijke betaalwijzen. In de regel hanteren wij een betaaltermijn van 14 dagen na levering in West-Europa. Hierbij geven wij de voorkeur aan SEPA-incasso. Andere landen en/of projectorders zullen van geval tot geval bekeken worden.

SEPA-machtiging

SEPA staat voor Single Euro Payments Area en maakt het betalingsverkeer binnen Europa een stuk eenvoudiger. Hiervoor hebben de gezamenlijke Europese banken een SEPA-machtigingsformulier in het leven geroepen.

Als u dit formulier invult machtigt u ons om facturen automatisch 14 dagen na levering van uw bestelling te innen. Uiteraard factureren we altijd alleen hetgeen u geleverd heeft gekregen. Zo hoeft u nooit meer na te denken over het betalen van uw rekeningen. U vindt het SEPA-machtigingen formulier in uw persoonlijke account.

Op rekening

Het is bij ons ook mogelijk om op rekening te kopen. Standaard hanteren we ook hier een betaaltermijn van 14 dagen na levering van uw bestelling.

U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig betalen van uw rekeningen.

Pro forma

Het is mogelijk dat we met u afspreken dat u pro forma betaalt. In dat geval sturen we u uw bestelling pas op nadat we uw betaling hebben ontvangen.