B2B groothandel in woondecoraties en woonaccessoires!

Mars & More is een B2B groothandel in woondecoraties en woonaccessoires! Maar niet zomaar één. Het is dé groothandel woonaccessoires met een eigen unieke collectie luxe living en lifestyle producten. Bij onze woonaccessoires groothandel staat mens en natuur centraal. De meeste producten van onze groothandel accessoires zijn dan ook gemaakt van natuurlijke materialen, zoals huiden, vachten, jute, zeegras, mangohout en bamboe. Allemaal op een eerlijke manier verkregen! De natuurlijke materialen van B2B groothandel woonaccessoires Mars & More geven onze schitterende producten een stijlvolle uitstraling, passend in elke interieur. Naast woondecoraties vind je in onze groothandel decoratie ook keukenaccessoires, fashion accessoires, kleinmeubelen, kinderkamerdecoraties en nog veel meer. Bekijk snel online onze unieke collectie in de webshop!

Meer over Mars & More

De stylisten en inkopers van Mars & More zijn uitstekend op de hoogte van de laatste trends op het gebied van living en lifestyle producten. Als groothandel woonaccessoires vernieuwen we onze collecties continu. Wil je trendsettende woonaccessoires inkopen, dan is Mars & More de juiste keuze. Ben jij een professionele wederverkoper van woonaccessoires, keukenaccessoires, fashion accessoires, kleinmeubelen of kinderkamerdecoraties? Kies dan voor de unieke producten van Mars & More!

Veel producten van Mars & More hebben een unieke natuurlijke print. Erg populair zijn bijvoorbeeld onze katoenen kussens met dierenprints. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen en elke print heeft een uniek dessin. Verder zijn onze decoratieve onderzetters met natuurlijke prints echte eyecatchers. Combineer het met de fraaie prints van onze placemats en de tafelsetting is compleet. Mars & More brengt de natuur terug in huis met unieke natuurlijke prints!

Woondecoraties

Het assortiment woonaccessoires van Mars & More kent een breed scala aan prachtige producten. In onze webshop kun je o.a. kiezen uit huiden en vachten, kussens en plaids, verlichting en meubels. Daarnaast vind je bij onze groothandel home deco ook andere accessoires en diverse opbergdozen, zoals tissueboxen, sieradendozen en pennendozen. Keuze genoeg dus voor elke retailer!

Tafeldecoraties

De juiste tafeldecoraties zorgen voor een prettige sfeer bij een etentje of diner. Met de sfeervolle tafeldecoraties van onze groothandel keukenaccessoires serveer je alle hapjes en drankjes in de gewenste stijl. Als retailer kun je in onze groothandel accessoires een uitgebreid assortiment natuurlijke tafelaankleding inkopen. Maak elk etentje compleet met de feestelijke tafelversiering van Mars & More!

Fashion accessoires

Onze collectie Fashion accessoires bestaat uit een uitgebreid assortiment trendy fashion items. In onze unieke collectie Fashion is altijd een verwijzing naar de natuur te vinden, zoals trendy portemonnees, tassen, make-up tasjes en sleutelhangers gemaakt van 100% echt koeienleer, jute tassen of zeegras tassen. Breng als retailer de natuur terug bij consumenten en maak bij je inkoop een keuze uit de trendy fashion accessoires van Mars & More!

En nog veel meer…

Naast groothandel voor landelijke woonaccessoires is Mars & More ook groothandel voor sobere woonaccessoires, houten woonaccessoires, luxe woonaccessoires, woondecoratie, huisdecoratie, knuffels en nog veel meer. Wil je als professionele retailer decoratie inkopen? Dan is groothandel kleinmeubelen en decoratie Mars & More de decoratie leverancier waar je altijd slaagt!