Distributeurs & Agenten

Onze thuismarkt is Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, België en Luxemburg. Deze landen beleveren wij zelf reeds vanuit Nederland. Om onze klanten buiten onze thuismarkt ook meer van dienst te zijn, werken we in andere landen samen met agenten en distributeurs. U kunt zelf rechtstreeks contact opnemen met deze partners.

  Groot - Brittannië

Casa Grande Ltd is in 2005 opgericht door Richard Blundell wie meer dan 30 jaar ervaring in de decoratie industrie heeft. Casa Grande Ltd is importeur van hoge kwaliteit woondecoraties en cadeaus. In Groot-Brittannië vertegenwoordigt zij Europa’s beste leveranciers zoals Mars & More. Alles wordt gefactureerd in ponden.

Casa Grande Ltd
Carew Wharf Business Centre
Marine Drive
Torpoint PL11 2RF

Contactpersoon: Richard Blundell
Telefoon: +44 (0)175 281 61 81
Fax: +44 (0)175 281 63 63
E-mail: info@casagrande.co.uk
Website: www.casagrande.co.uk

  Hongarije

Incero Kft. werkt samen met woondecoratie- en cadeauwinkels, bloemenzaken, musea, dierentuinen, tuincentra, doe-het-zelf winkels en meer. Zij bieden de beste woon- en tuin producten aan particulieren en bedrijven. Service staat bij hun hoog in het vaandel. Het assortiment van Incero staat bekend om merken zoals Mars & More die de natuur dichterbij huis willen brengen.

Incero Kft.
6725 Szeged
Petőfi Sándor sgt. 53

Showroom:
6728 Szeged
Kollégiumi út 16

Contactpersoon: Csukonyi Éva
Telefoon: +36 (0)20 331 0000
E-mail: info@incero.hu
Website: www.kertesotthonbolt.hu

  Noord-Italië

Massimiliano Marinatto is de Italiaanse contactpersoon van Mars & More in de volgende regio's: Lombardije, Friuli V.G., Trentino Alto Adige en Veneto. Hij werkt al meer dan 10 jaar in de decoratie industrie en hij is erg enthousiast om deel uit te maken van het Mars & More team. Hij staat tot uw beschikking om u te ondersteunen en te begeleiden bij uw aankopen uit onze prachtige collectie. Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak bij u op kantoor.

Mr. Massimiliano Marinatto
Pasian di Prato (Udine)
Telefoon: +39 (0)345 896 1995
E-mail: m.marinatto@virgilio.it

  Spanje

Casa Caracol is distributeur van grote Europese merken in de verlichtings-, meubel- en decoratiesector. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector, brengen zij grote merken van de Europese markt zoals Mars & More dichterbij klanten in Spanje en Portugal. Met de merken die zij onder hun hoedde hebben, creëren ze een goede relatie om het assortiment aan hun klanten te kunnen aanbieden met goede voorwaarden.

Casa Caracol
C/ Camino de la Carrera
11 Nave 4
28140 Fuente el Saz del Jarama, Madrid

Contactpersoon: Maurizia Aspromonte
Telefoon: +34 (0)91 861 99 80
Mobiel: +34 (0)69 148 37 05
E-mail: comercial@casacaracol.es
Website: www.casacaracol.es