Vloerkleden

Producten 25-30 van 30

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Vloerkleden
  2. Volgende

Producten 25-30 van 30

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Groothandel in vloerkleden

Wij zijn B Living, een groothandel gespecialiseerd in vloerkleden. We bieden een groot assortiment in woonaccessoires en homedecoratie aan. Met duizenden producten uit voorraad leverbaar is er voor uw klant altijd een passend assortiment. B Living heeft een unieke collectie, in onze online webshop vind u een uitgebreide collectie vloerkleden. Bent u een professionele wederverkoper die onze vloerkleden wil inkopen?

Vloerkleden

Bij B Living bent u aan het juiste adres voor een breed scala aan vloerkleden. Als groothandel in woonaccessoires biedt B Living een uitgebreide selectie vloerkleden van topmerken, waaronder 2Lif, Linen & More en Mars & More. Onze collectie als groothandel vloerkleden is zeer divers, met tal van opties voor vloerkleden in verschillende designs, prints, vormen en materialen. Als vloerkleden groothandel voor professionele wederverkopers zijn wij er om aan uw behoeften te voldoen. In onze vloerkleden groothandel hebben we zowel gekleurde vloerkleden als neutrale vloerkleden.

Een vloerkleed is als een deurmat woonkamer. Het geeft sfeer, gezelligheid, warmte maar ook een aangenaam gevoel. Kies voor een ronde deurmat als vloerkleed, een gekleurd kleed onder de bank of bijvoorbeeld een rond teddy kleed als stijlvolle sfeermaker in het interieur. Met gekleurde vloerkleden zorgt u voor een uitgebreid assortiment, voor iedere klant wat wils.

Kleed woonkamer

Of u nu op zoek bent naar een vloerkleed voor uw woonkamer of andere ruimtes, B Living heeft als vloerkleden groothandel een ruim assortiment aan vloerkleden als groothandel. Onze merken bieden een uitgebreide keuze aan gekleurde tapijten. Overweeg bijvoorbeeld eens een rond gekleurd vloerkleed voor een levendige uitstraling, of kies voor een beige rond vloerkleed als u de voorkeur geeft aan natuurlijke tinten. Met verschillende vormen, zoals ronde vloerkleden, kunt u moeiteloos een andere sfeer creëren in de woonkamer.

Gekleurd vloerkleed

Bekijk onze collectie vloerkleden met diverse kleuren, inclusief gekleurde vloerkleden. We bieden ook een uitgebreid assortiment dierenhuid vloerkleden, imitatiebont vloerkleden, jute vloerkleden voor in de woonkamer, en ronde teddy vloerkleden. Deze vloerkleden kunnen prachtig gecombineerd worden met onze diverse dierenhuiden. Een gekleurd vloerkleed voegt speelsheid en een natuurlijke uitstraling toe aan uw interieur. Bovendien zijn onze jute vloerkleden geschikt voor gebruik buitenshuis en zijn verkrijgbaar in zowel vierkante als ronde varianten.

Met B Living als uw betrouwbare groothandel in woonaccessoires, bent u verzekerd van hoogwaardige vloerkleden voor diverse toepassingen. Ontdek ons uitgebreide assortiment en bestel vandaag nog.

Op zoek naar de combinatie tussen stijl en functionaliteit? Dan is misschien een deurmat tapijt wat voor in uw assortiment. Wij hebben deurmatten van verschillende materialen, ook geschikt als tapijt dus!

Inkopen bij B Living

Via onze webshop en showroom koopt u onze exclusieve merken. Met gerenommeerde merken als Mars & More, Linen & More, Hakbijl Glass, Hakbijl Identity Brand (HIB), Dami Living en 2LIF willen we inspireren, innoveren en fascineren. Geïnteresseerd? Maak een account aan via onze webshop en schrijf u nu in als klant!