Vazen

Producten 25-48 van 916

Van hoog naar laag sorteren
  1. Vazen
  2. Volgende

Producten 25-48 van 916

Van hoog naar laag sorteren

Groothandel vazen

Wij zijn B Living, een groothandel gespecialiseerd in vazen. We bieden een groot assortiment in woonaccessoires en homedecoratie aan. Met duizenden producten uit voorraad leverbaar én een presale is er voor u als inkoper altijd een passend assortiment. B Living heeft een unieke collectie, in onze online webshop vind u een uitgebreide collectie vazen. Bent u een professionele wederverkoper die onze vazen wil inkopen?

Welkom bij B Living, jouw groothandel vazen 

Bij B-Living vazen groothandel zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige vazen aan retailers en groothandels. Dat is terug te zien als groothandel vazen bij ons exclusieve merk Hakbijl Glas. Hakbijl Glas heeft grote collecties in hoogwaardig en kwalitatief hoog glaswerk. Ontdek ons uitgebreide assortiment glazen, gekleurde, zwarte, gouden, keramieken, en exclusieve vazen. We zijn er trots op dat we de specialist zijn in Hakbijl Glas. Als u op zoek bent naar de perfecte vaas, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Glazen vazen, ook gekleurd glas

Ontdek onze glazen vazen groothandel met de prachtige collectie glazen vazen, perfect voor het creëren van een elegante en tijdloze uitstraling in elk interieur. Combineer onze vazen met uw favoriete bloem en breng sfeer, kleur en stijl in huis. Kleur en stijl vind je bij groothandel glazen vazen B Living. Onze gekleurde glazen vazen voegen een vleugje levendigheid toe aan elk woondecor. Kies uit diverse kleuren en maten om uw assortiment te verrijken.

Grote vaas

Voor indrukwekkende decoraties hebben we een ruime keuze aan grote vazen in diverse stijlen en materialen. Als een betrouwbare groothandel vazen bieden wij vazen van topkwaliteit voor uw interieur behoeften. In onze groothandel vind u een uitgebreide selectie vazen in verschillende stijlen en materialen. Of u nu op zoek bent naar glazen vazen, tulpenvaas zilver, gekleurde vazen, zwarte vazen, gouden vazen, of keramieken vazen, wij hebben wat u nodig hebt als vazen groothandel.

Meer dan alleen vazen

Ons assortiment omvat ook andere producten:

  • Vazen en potten groothandel 
  • Goedkope vazen groothandel 
  • Exclusieve vazen groothandel 
  • Design vazen groothandel 
  • Groothandel glazen vazen 

Bij B Living geloven we in het bieden van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen. Als u op zoek bent naar kwaliteitsvazen voor uw winkel of groothandel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast goedkope vazen groothandel, bieden wij ook voor de duurdere retailers mooie producten aan als exclusieve vazen groothandel. Wij als B Living hebben in verschillende prijsklassen mooie producten. 

Vazen voor elk seizoen

Of u nu een zwarte vaas voor de winter, een gouden vaas voor de herfst, of een frisse witte vaas voor de lente zoekt, B Living heeft het allemaal. Voeg een vleugje elegantie toe aan elk seizoen. Of u dat doet met een schelpenvaas groothandel of een design vazen groothandel: wij spelen in op trends, grote kans dat we als groothandel potten en vazen een mooi product voor uw klanten hebben.

Pluimen in vaas, grote glazen vaas, roze vaas, vaas goud, keramieken vaas, blauwe vaas: ontdek ons diverse aanbod van vazen en accessoires om uw assortiment te variëren en aan de wensen van uw klanten te voldoen, elk seizoen opnieuw. 

Naast het bekende glasmerk Hakbijl Glas heeft ons exclusieve merk Mars & More een groot aanbod in tulpenvazen. Kies voor een gouden tulpenvaas voor een warm effect. De gouden tulpen vaas combineert u mooi met een gouden accessoire, of zet uw goudkleurige tulpenvaas naast een van onze staande accessoires voor een speels effect. 

Citroen vazen

Laat uw creativiteit de vrije loop en ga aan de slag met onze prachtige glazen vazen en creëer je eigen citroen vaas.

How to: 
Zet twee formaten glazen vazen in elkaar en laat een laagje water lopen in de ontstaande tussenruimte. 
Snij een citroen in schijfjes en laat de schijfjes drijven in het laagje water. 
Ja, de citroen vaas is kleurrijk en stijlvol in elk interieur. 

Bij B-Living begrijpen we de behoeften van retailers en groothandels en streven we ernaar om aan al uw eisen te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek ons uitgebreide assortiment vazen en aanverwante producten. Samen kunnen we uw klanten voorzien van de perfecte vaas voor elk seizoen en elke gelegenheid.

Inkopen bij B Living?

Via onze webshop en showroom koopt u onze exclusieve merken. Met gerenommeerde merken als Mars & More, Linen & More, Hakbijl Glass, Hakbijl Identity Brand (HIB), Dami Living en 2LIF willen we inspireren, innoveren en fascineren. Geïnteresseerd? Maak een account aan via onze webshop en start gelijk als inkoper!