Glas

Producten 25-48 van 69

Van hoog naar laag sorteren
  1. Glas
  2. Volgende

Producten 25-48 van 69

Van hoog naar laag sorteren

Groothandel glas

Wij zijn B Living, een groothandel in glas. We bieden een groot assortiment in b2b woonaccessoires en homedecoratie aan. Met duizenden producten uit voorraad leverbaar én een presale is er voor u als inkoper altijd een passend assortiment voor woonaccessoires inkopen. B Living heeft een unieke collectie, in onze groothandel online webshop vind u een uitgebreide collectie glaswerk. Bent u een professionele wederverkoper die bij onze groothandel bloempotten en vazen wil inkopen?

Hakbijl Glass vazen

Met ons exclusieve merk Hakbijl Glass in het assortiment bent u bij B Living aan het juiste adres als glas groothandel. Hakbijl Glass is een toonaangevend merk in hoge kwaliteit glaswerk, Hakbijl levert glaswerk als goedkope vazen groothandel maar Hakbijl vazen worden ook duurder geproduceerd en aan meer exclusieve winkels geleverd. Met een Hakbijl vaas komt sfeer en stijl samen in onze groothandel in glas. De vazen, windlichten, theelichten, schalen, bloempotten en plantenbakken uit de groothandel glas collectie zijn ook te verkrijgen in display pallets. Op deze manier koopt u in een keer een hele trendy serie in en weet u zeker dat u alle kleuren in het assortiment hebt. 

Van sfeervolle theelichtjes tot prachtige tulpenvazen tot praktische glazen vazen. B Living is naast goedkope vazen groothandel ook zeker inzetbaar als exclusieve vazen groothandel. We hebben meerdere prijsklasses, verschillende designs en producties en daarmee voor elke behoefte een passend stuk glaswerk. Als groothandel glaswerk begrijpen we dat u soms behoefte heeft aan goedkope vazen, maar ook de exclusievere markt wil aanspreken met bijvoorbeeld een glaskunst vaas. 

De Beste Producent van Vazen voor Groothandel - B Living


Bent u op zoek naar een betrouwbare groothandelaar in vazen? Zoek niet verder! Bij B Living vindt u de beste collectie vazen van hoogwaardig glas. Als toonaangevende producent van vazen bieden wij een uitgebreid assortiment aan vazen van verschillende stijlen en designs. Of u nu een retailer, klant voor groothandel of b2b inkoper bent, bij B Living zijn we er trots op om aan al uw behoeften te kunnen voldoen.

Topkwaliteit Vazen van Glas


Als producent van vazen hecht B Living veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap. Al onze vazen zijn gemaakt van hoogwaardig glas, wat zorgt voor een strakke en luxueuze uitstraling. Of u nu op zoek bent naar moderne designer vazen of tijdloze Dutch design vazen, bij B Living hebben we voor elk wat wils. Onze vazen zijn met zorg ontworpen en vervaardigd, zodat ze een stijlvolle toevoeging zijn aan elk interieur.

De Unieke Collectie van Hakbijl Glass


Een van de meest gewilde producten in ons assortiment is de exclusieve collectie van Hakbijl Glass. Deze designer vazen worden met de hand vervaardigd en zijn ware kunstwerken op zich. De unieke vormen en patronen maken deze vazen tot echte eyecatchers. Met een vaas van Hakbijl Glass haalt u een waar kunstwerk in huis. Ze passen perfect bij moderne interieurs en geven uw woning een eigentijdse uitstraling.

Partnerschap als Leverancier van Vazen


Wanneer u met B Living in zee gaat, kunt u rekenen op een solide partnerschap. Wij begrijpen dat een betrouwbare leverancier essentieel is voor uw business. Daarom bieden wij naast onze standaardcollectie ook de mogelijkheid tot custom made vazen. Als producent van theelichten en vazen met private label zijn we in staat om aan uw specifieke wensen te voldoen. Hierdoor kunt u zich onderscheiden van de concurrentie en uw eigen merk opbouwen met unieke producten.

White Label Leverancier voor Vazen


Als white label leverancier kunnen wij vazen produceren met uw eigen merknaam en logo. Dit stelt u in staat om uw eigen exclusieve collectie vazen op de markt te brengen, zonder dat u hoeft te investeren in de productie. Wij nemen het volledige proces van ontwerp, productie en levering uit handen. U profiteert van onze ervaring en expertise, terwijl u uw merk versterkt.

Container Vazen Kopen bij B Living


Bij B Living hebben we niet alleen aandacht voor design en kwaliteit, maar ook voor goede service en betrouwbaarheid. Wij begrijpen dat een constante toevoer van vazen essentieel is voor uw business. Daarom bieden wij de mogelijkheid om container vazen te kopen. Door rechtstreeks bij ons in te kopen, bespaart u kosten en bent u verzekerd van een snelle levering. Wij zorgen ervoor dat uw voorraad altijd up-to-date is, zodat u geen verkoopkansen misloopt.

Conclusie


B Living is de ideale partner als het gaat om vazen voor groothandel. Als producent en leverancier van vazen hebben we jarenlange ervaring en bieden we topkwaliteit producten. Of het nu gaat om de exclusieve collectie van Hakbijl Glass, custom made vazen met private label of container vazen, bij B Living krijgt u waar voor uw geld. Doe vandaag nog zaken met ons en profiteer van onze uitstekende service en hoogwaardige vazen!

FAQ's


1. Kan ik bij B Living ook terecht voor kleine aantallen vazen?
Ja, natuurlijk! Bij B Living begrijpen we dat niet iedereen grote hoeveelheden vazen nodig heeft. Wij bieden flexibele bestelmogelijkheden, zodat u ook kleine aantallen kunt afnemen.

2. Wat zijn de levertijden bij B Living?
Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. De exacte levertijden hangen echter af van de hoeveelheid en het type vazen dat u bestelt. Neem contact met ons op voor meer informatie over de levertijden.

3. Kan ik mijn eigen ontwerp laten maken door B Living?
Ja, zeker! Naast onze standaardcollectie bieden wij ook custom made vazen aan. U kunt uw eigen ontwerp laten maken dat volledig past bij uw wensen en huisstijl. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Glas groothandel

Als groothandel in glaswerk weet u zeker dat er voor elke stijl een vaas beschikbaar is. Of u nou op zoek bent naar moderne designvazen of tijdloze klassiekers: B Living is de groothandel vazen voor u. De vazen van B Living worden gebruikt als bloemenvazen en bloempotten, maar wij hebben ook prachtige theelichten, windlichten of andere sfeervolle woonaccessoires van glas. Hakbijl vazen koopt u exclusief in bij onze Hakbijl Glas webshop. B Living is groothandel bloempotten, groothandel glazen vazen, groothandel theelichten en groothandel glaswerk. Voor ieder wat wils.

Inkopen bij B Living: glaswerk groothandel

Via onze webshop en showroom koopt u onze exclusieve merken. Met gerenommeerde merken als Mars & More, Linen & More, Hakbijl Glass, Hakbijl Identity Brand (HIB), Dami Living en 2LIF willen we inspireren, innoveren en fascineren. Geïnteresseerd? Maak een account aan via onze webshop en schrijf u nu in als klant!