Hoorns & geweien

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Hoorns & geweien
  2. Volgende

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Mars & More groothandel hoorns en geweien

Mars & More is een groothandel gespecialiseerd in hoorns en geweien. In onze webshop vind je een ruime collectie hoorns en geweien in verschillende maten.  
Mars & More heeft een unieke collectie en de meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Ben jij een professionele wederverkoper die onze hoogwaardige hoorns en geweien wilt inkopen?   

Een breed assortiment hoorns

Op zoek naar decoratie hoorns om je huis mee te decoreren? Bij Mars & More vind je een breed assortiment koeienhoorns in verschillende kleuren en maten. De hoorns komen net als de huiden en vachten, van dieren, dat maakt elke hoorn 100% uniek. Ze zijn te gebruiken als decoratie voor in huis, maar je kan er bijvoorbeeld ook een kapstok van maken. In het Mars & More assortiment zijn er ook hoorns op standaard te vinden. Deze hoorns zijn voorzien van een klein houten blokje aan de onderkant waardoor ze gemakkelijk kunnen worden neergezet, bijvoorbeeld op een kastje of onder een stolp.

Van rendier tot damhert geweien

Bij Mars & More vind je naast hoorns ook originele geweien in het assortiment. Deze geweien worden ook wel afwerpstangen of afworpstangen genoemd en zijn de perfecte decoratie voor aan de muur, onder een stolp of als decoratie op tafel. In het assortiment hebben we een aantal unieke geweien, zoals:
-       Rendier gewei
-       Edelhert gewei
-       Damhert gewei
De geweien in het assortiment zijn echte natuurproducten, hierdoor zijn de geweien 100% uniek.

Onze hoorns en geweien sluiten aan bij de missie van Mars & More; “breng de natuur in je huis”!
Elk seizoen vind je binnen onze collectie hoorns en geweien, de nieuwste trend. Bekijk ook onze andere categorieën in de collectie: windlichten, kandelaars, fotolijsten en wanddecoratie. Maak je interieur compleet met onze hoorns en geweien en geef je interieur een metamorfose.

Op zoek naar een groothandel voor hoorns en geweien? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina en vraag naar de mogelijkheden. Of maak een account aan via onze webshop en schrijf je nu in als klant!